Via een webshop online shoppen, wij vinden dat best spannend!

Deze grappige sweater hebben we onlangs online gespot bij Fashxon Webshop. Ik moet bekennen dat ik nog niet eerder een onbekend merk online heb aangeschaft.

Het liefst ga ik met mijn moeder lekker de stad in, Dordrecht of Rotterdam. Zo kan ik een item zien, voelen en passen. Zeker passen vind ik prettig. Soms pak ik een kledingstuk uit een rek waar ik helemaal weg van denk te zijn, maar kan het zo tegenvallen als ik het aan heb.

Fashxon is een leuke site om eens te bezoeken. Als je iets nodig hebt voor een feestje of juist wilt chillen op de bank, dan hebben zij een paar leuke items voor je! En ook altijd fijn, de prijzen vallen heel erg mee.

Kijk hieronder wat we er nog meer vonden. We moeten wel eerlijk zeggen dat we ook wat hebben teruggestuurd. Wanneer iets dan in het echt toch anders uitpakt, is het gelukkig heel makkelijk te retourneren .

Kopen jullie veel online of gaan jullie ook liever de stad in?

Lees ook ons blog over de High-Waisted Jeans, die ook online te koop is!

Online

Online

Online

Blouse-jurk is helemaal in dit seizoen

 

 

 

 

 

 

 

 

Online

Geweldig deze truien waar je helemaal in kunt wegkruipen

 

Deze blog/sweater is gesponsord door Fashxon