Er komt ook dit jaar gewoon een moederdag!

Iedere dag voelt toch een beetje alsof je geen feest mag vieren! Gelukkig hebben we met elkaar tijd voor een lach en plezier, anders zou het wel heel saai worden al die dagen thuis. Een aantal landelijke feestdagen zijn al voorbij geglipt, maar nu staat Moederdag voor de deur!

Wat gaan we dit jaar doen met Moederdag?

Oma bezoeken wordt een lastig iets, hoewel ik heb begrepen dat vanaf vandaag die bezoekingsregel versoepeld wordt. Er zou 1 persoon op afstand op bezoek mogen gaan. Ik blijf het een lastige ding vinden in deze coronatijd, uiteindelijk zie ik niet waarom het risico minder groot zou zijn dan vorige week. Zolang er geen vaccin is, lijkt mij dat het nog steeds overal kan opduiken. Maar daarom heb ik iets leuks voor de moeders!

Een give-away voor de dagelijkse verzorging

Nu we toch wat meer tijd in de badkamer spenderen, is dit natuurlijk een geweldig kadootje! Al even heeft Etos een nieuwe verzorgingslijn onder de naam No, No Make Up. Deze “Vegan” verzorgingslijn is in alles voorzien van dagcrème tot facewash en is zowel online als in de winkel te koop. Wij mogen twee sets verloten onder onze volgers bestaande uit een hydraterende dagcrème, een oogcrème met arganolie (deze lijkt mij zo heerlijk), een 3in1 reinigingsolie en een lip verzorging met kokosolie! Hoe leuk is dat?

Wat moeten jullie hiervoor doen?

Laat een reactie achter onder het instagram bericht of onder het Facebookbericht (delen mag) en tag iemand die je ook zo’n set gunt. Maandag maken we de winnaressen bekend, zodat we er nog voor kunnen zorgen dat het voor Moederdag in huis is.

Succes!