“The Model Lifestyle”: Hoe word je een topmodel?

Het is lang geleden dat ook ik het geweldig vond wanneer kleding voor me werd klaar gehangen en mijn make-up en haar volledig verzorgd werd. Ja, ik ben model geweest, maar geen topmodel dus haha. Ik werkte via Max Models, een heel fijn modellenbureau, en had af en toe een opdracht. Waarschijnlijk had ik er ook meer achteraan moeten zitten, want zo is het in het leven “dan val je meer op”.

Mijn ervaring

Ondanks dat heb ik dus wel een beetje ervaring op modellengebied en ik kan jullie direct vertellen: ‘het is geen rozengeur en maneschijn’. Zoals ik het heb ervaren: je bent een gebruiksvoorwerp. Ze gebruiken jou om hun spullen te showen. Als je dat leuk vindt, is het helemaal geweldig! Ik had standaard de krant, een tijdschrift of een boek bij me, want soms is het een hele dag wachten voor dat de set klaar is en dan is de shoot meestal in een uurtje gedaan. Ik ben wel op prachtige locaties geweest, gebouwen en feestjes waar je anders niet snel komt.

The Model Lifestyle

Maar voor diegenen die het nog steeds als een droom zien, is er nu een boek genaamd “The Model Lifestyle“. Een boek waarin informatie, adviezen en voedings- en beweegtips in staan die je eventueel kunt gebruiken als je ambieert om model te worden. Dan sta je al wat meer zelfverzekerd in je schoenen toch?

Het boek is geschreven door niemand minder dan Paultje Column, coach van bekende en upcoming modellen en BN’ers. Hij traint modellen en aanstormend talent onder andere in Amsterdam, Londen, Parijs en New York. Ik kan me ook heus wel voorstellen dat het een droom is om even naar New York of Bali af te reizen voor een shoot. Mijn kansen zijn voorbij, maar voor jullie misschien nog niet.

X

Model

Metamorfose: “Wat vind je van het resultaat?”

Model

Terug in de tijd, programma Lijn4!

Model

Een hele dag wachten om van achteren gefotografeerd te worden!

Model

Tips & Tricks, Hoe word je een topmodel?