Wow, morgen is het zo ver: de Marathon van Amsterdam

Morgen, 21 oktober, is het zover en gaan we de halve marathon van Amsterdam lopen. Na de kwart van Rotterdam hebben we nu goals gezet. Een dubbele afstand was het resultaat en morgen mogen we aan de bak.

Voor velen misschien haast niet te begrijpen, maar we kijken er naar uit. Het is voor ons bijna hetzelfde als een feestje met een onwijs goede afterparty. Haha, ik hoor jullie denken, ja ook het gevoel erna is zo ongelooflijk lekker. De prestatie, de medaille, ik kan er nu al naar uitkijken.

Er zit alleen een addertje onder het gras. Nadat ik teruggekomen ben uit Spanje, nu 2,5 week geleden, heb ik de griep gehad. Eigenlijk is het nog steeds niet 100 % weg. Loop nog steeds de hoesten en te snotteren. Jammer, het zit echt nog een beetje op mijn longen. Resultaat: Gewoon lekker ontspannen lopen en geen prestatie neer willen zetten. Want dat zal ik uiteindelijk niet gaan redden. Daarnaast hoop ik dat mijn lieve schat vannacht niet zo snurkt als afgelopen nacht en dat ik een beetje nachtrust krijg.

Al met al zin erin. Ook hoop ik dat de muziek van Amsterdam Dance Event een beetje zal doorklinken tijdens onze loop. Dat geeft de burger moed zo gezegd. Heerlijk die beats op de achtergrond! Jullie kunnen ons overigens volgen via de TSC Amsterdam Marathon app. We finishen in het Olympisch stadion, hoe gaaf!

Nog 1 nachtje slapen dus, dan gaan we het gewoon doen.

Marathon

Volg ons via de Marathon app!