Wat gebruiken jullie graag? Ik roep “MAC”!

Ik weet eigenlijk niet hoe ik ooit met MAC in aanraking ben gekomen. Ik denk in ieder geval deels door mijn moeder, omdat zij er ook fan van is. Het is niet heel erg goedkoop, maar ook niet extreem duur. Ik vind de prijs-kwaliteit verhouding erg goed!

Amsterdam

Toen wij een uitnodiging kregen voor een “touch-up by Mac”, twijfelden we dan ook geen moment. De hoeveelheid aan producten is zo groot, dat we graag meer hierover wilden weten. Ik denk namelijk dat velen met mij soms niet eens weten hoe en waarvoor je het een en ander kunt gebruiken.

Fix Spray

Ik was overigens niet onbekend met deze spray. Ik heb ‘m namelijk cadeau gekregen met Kerst. Het is ideaal om je make-up te fixeren. Als je dan een feestje hebt of je gaat de hele dag op pad, weet je in ieder geval zeker dat de boel goed blijft zitten. Er zijn nu drie geuren bijgekomen; Roos, Lavendel en Kokos. Maar dat is nog niet alles, er is nu ook een matte of juist een spray met een lichte glitter (goud of ros√©) verkrijgbaar.

Wat doet het?

Zoals het ons in Amsterdam werd uitgelegd, hebben de “Prep + Prime Fix+” sprays wel degelijk meerdere functies.¬†Vitaminen en mineralen geven de huid een onmiddellijke hydratatieboost en de lichte, langhoudende formule geeft je een frisse teint terwijl de make-up wordt gefixeerd. Deze wonderlijke hydraterende sprays kunnen met andere producten op talloze manieren worden gebruikt: om foundation zuiver te maken, kleur intenser te maken, het make-upresultaat te verbeteren en langer te laten houden, of om de vermoeide huid te hydrateren en te verzachten.

Na mijn stressvolle examens kon ik deze oppeppers wel gebruiken. Uiteindelijk koos ik voor de Kokosspray, een heerlijke geur, en voor mijn geplande festivals de spray met de gouden glitters.

Meer weten hierover, google dan eens op de site van Mac!

Mac

(Dit bericht is gesponsord door Mac)