Citytrips, citybreaks, Londen is een echte aanrader

Voor moeders was het 20 jaar geleden, voor Perle 2 jaar. Vier dagen naar Londen: eerst dachten we dat dit echt te kort zou zijn, maar het was vermoeiend genoeg!

Ryanair gooide roet in het eten door onze vluchten te cancellen naar Spanje met kerst afgelopen jaar. Wat baalden we ervan. Eerst hebben we nog overwogen om alsnog te gaan, maar via Barcelona te reizen. Daarna legden we ons erbij neer om thuis te blijven. Ineens kwam ‘vaders’ met het briljante idee om een paar dagen naar Londen te gaan. En dat lieten we ons geen twee keer zeggen!

De reis werd geboekt en plannen werden gemaakt. Vier dagen vol met reizen, ontdekken, zien en beleven. Een herinnering die we weer voor altijd bij ons zullen dragen. Thuis hadden via internet de Londen Pass besteld inclusief travel pass. Dit is wel een aanrader, omdat je direct wanneer je aankomt met je plannen kunt beginnen. Zorg ook dat je genoeg ponden bij je hebt om de noodzakelijk dingen te kunnen betalen.

We vulden onze dagen met The Eye, een absolute must-visit. Wij zijn er mee begonnen. Met de metro reis je naar Westminster waar je direct de Big Ben ziet en allerlei prominente gebouwen erom heen. Een bustour maken is een aanrader, je ziet direct alle gebouwen en plaatsen waar je graag een bezoek aan wilt brengen. Wij bezochten The Tower, The Tower Bridge, The war Rooms, Buckingham Palice en The Harry Potter Shop. Natuurlijk brachten we een bezoek aan Harrods, Time Square, Bondstreet, Notthing Hill en Picadilly Circus. Het was onvergetelijk!

De enige tip die we onze lezers zouden willen meegeven: Kerst is een unieke periode om naar Londen te gaan, maar houdt er rekening mee dat het overal heel erg druk is. Wij persoonlijk zouden niet nog een keer in deze periode gaan, kies echt een rustiger moment uit.

Succes met plannen en mocht je vragen hebben, kom maar door!

X