Willen niet alle vrouwen dat ietsje extra aandacht?

Hoe kun je je nog onderscheiden van andere winkels? Hoe kun je klanten nog aantrekken om naar je toe te komen in plaats van op internet te shoppen? Op deze vragen geeft Lianne Tio Luxury het antwoord: van shoppen een pure beleving te maken en tijd en aandacht geven aan de bezoekers.

Lianne tio Luxury heeft prachtige luxe merken waarmee ze zich al onderscheiden van andere winkels. Het is werkelijk een shopgenot om hier rond te lopen. De eerste keer toen ik hier kwam, kreeg ik een glaasje bubbels aangeboden. Ik herinner me het nog als de dag van gisteren. Het was namelijk Sinterklaasavond en door allerlei omstandigheden vierden wij niets op deze avond. De warmte, de gezelligheid waarmee ik hier werd ontvangen, maakten mijn Sinterklaasavond alsnog tot een feestje. Ik voelde me op en top vrouw omringd met al het moois dat hier te koop is. Prachtige accessoires, heerlijk geuren en de mooiste sieraden.

De kracht van deze winkel is dat iedere verkoper gespecialiseerd is. Zij kunnen je echt alles vertellen over wat ze verkopen van een stukje geschiedenis tot de making off. Zo heeft ieder stuk een verhaal en maakt je uiteindelijke aankoop tot een beleving die je niet snel zult vergeten.

Het moeilijkste is een parfum kiezen. Welke geur past bij jou? Ik vind dat altijd nog een lastige. Je bent snel geneigd om voor het bekende geurtje te gaan of de geur die je partner lekker vindt, maar er zijn zoveel heerlijke geuren te koop. Ook hier bij Lianne Tio Luxury kunnen ze je daarbij helpen. In een tijdsbestek van ongeveer 15 minuten kunnen zij heel goed inschatten wat bij jou past. Ik vond het heel fijn om daar een begeleidende hand bij te hebben, alleen was ik hier nooit uit gekomen.

Bekijk onderstaande foto’s en krijg een goede indruk van wat je bij deze geweldige winkel kunt aantreffen. Ik ging weer met vlinders in mijn buik naar huis. Ja serieus, ik ben dan nog de hele avond blij, omdat ik zo’n geweldige middag heb gehad!

X