Bij het zien van deze jurkjes willen we nu onze kast al opruimen!

“We hebben echt niets nodig”, zo gaan wij regelmatig op stap… En dat klopt ook, alleen is het vaak zo dat we dan weer tegen iets aanlopen dat wel heel erg leuk is. Het heeft net een kleur die je nog niet hebt, het is een ander model of het voldoet net iets meer aan de laatste trends. Tja, en dan ga je weer overstag. En bij deze lente-jurkjes is dat wel heel begrijpelijk!

Zo bedachten wij ons dat we voorlopig nog niets voor de lente of zomer nodig hebben. Gevoelsmatig is dat ook nog zo ver weg, hoewel we toch stiekem gaan aftellen naar Pasen! Tegelijkertijd word je ook getriggerd door folders, foto’s en websites met nieuwe collecties. Al bladerend door google kwam ik deze geweldige lente-jurkjes tegen van Bull Sisters.

Gelukkig ben ik al de eigenaresse van één van hun jurkjes, maar ja, deze zomerse looks maken je wel erg blij. En, wij houden van vrouwelijke kleding, het maakt je zelfverzekerder als je weet dat je ‘good-looking’ bent. Wij zijn helemaal weg van de lange jurk, echt fantastisch. Kan met gympen of high-heels natuurlijk!

Wat vinden jullie van deze nieuwe collectie van Bull Sisters?

X

P.S. Lees ook ons blog over “Uitverkoopjes

Jurkjes

Jurkjes

Jurkjes