Stralend lachen maakt de perfecte indruk!

De eerste indruk moet goed zijn! Natuurlijk is kleding daar een onderdeel van. Maar wij vinden juist dat uiterlijke verzorging ook veel zegt over iemand. Uitstraling is misschien een beter allesomvattend woord hiervoor en als iemand dan ook nog vriendelijk kan lachen dan is het plaatje compleet!

Maar ja lachen met een onverzorgd gebit is juist weer heel afstotend. Je wordt er toch door afgeleid als iemand nog iets tussen zijn tanden heeft zitten of bijvoorbeeld nog iets in zijn mondhoeken heeft. Afschuwelijk is dat, herkennen jullie dit? Nee, wij vinden tanden heel belangrijk, deze moeten er verzorgd uitzien.

Nu hebben wij sinds zaterdag een leuke winactie van Bloomr online staan, hebben jullie deze wel gezien? Wij hebben het zelf ook uitgeprobeerd. Het is heel vreemd om je tanden eerst ‘mega’ zwart te maken, maar uiteindelijk zien ze er prachtig uit. We herinneren ons dat iemand vertelde uit Expeditie Robinson dat hij zijn tanden poetste met houtskool, dat kunnen we ons nu wel voorstellen. Bekijk ons hilarische filmpje op Instagram en Facebook, te grappig, maar wel met een mooi resultaat.

Dus willen jullie ook onbezorgd kunnen lachen, google dan snel naar Bloomr of naar onze leuke winactie natuurlijk!

Succes, X