Word gek van die lelijke kringen en wallen!

Herkennen jullie dat ook dat je het gevoel hebt dat je er in de winter er veel minder uitgeslapen uit ziet? Of wel een vermoeide uitdrukking hebt? Ach man, hoe witter je weer wordt, hoe meer we gaan smeren. Maar ook dat is niet altijd in ons voordeel;). Als fan van Pupa Milano kan ik jullie vertellen dat ik iets nieuws heb ontdekt, namelijk de nieuwe concealer.

Concealers zijn onmisbaar na een gezellig feestje of na een nacht slecht slapen. Kringen en wallen worden moeiteloos weggewerkt en geven een uitgeslapen uiterlijk en Pupa Milano voegt een nieuwe concealer toe aan haar assortiment, namelijk de “Wonder Cover” en de “all-in-one-pallet”.

WONDER COVER
Full Coverage Concealer Perfecting Effect

DE TOVERSTAF VOOR EEN FLAWLESS TEINT!

Wonder Cover Concealer is de nieuwe vloeibare concealer die totale dekking combineert met absolute perfectie. Verbergt onmiddellijk donkere kringen, verkleuring van de huid en oneffenheden met een volledig natuurlijk resultaat. Expressielijnen en fijne rimpels worden opgevuld zonder te worden benadrukt. Wonder Cover Concealer is de nieuwe vloeibare concealerdie totale dekking combineert met absolute perfectie. Het verbergt onmiddellijk donkere kringen, verkleuring van de huiden oneffenheden met een volledig natuurlijk resultaat.Expressielijnen en fijne rimpels worden opgevuld zonder te worden benadrukt.

Daarbij lanceren zij ook een zeer praktisch palette waar niet alleen een concealer in zit maar ook een blush, bronzer en highligher. Makkelijk voor in je tas dus vandaar deze toepasselijke naam: Never without.

NEVER WITHOUT
All-in-one palette

Een stralende teint in slechts 5 stappen. Kan dat? Jawel! PUPA Milano’s “NEVER WITHOUT PALETTE” heeft alle producten bij elkaar om de huid te accentueren en te laten stralen.

Formule

De innovatieve formule bevat een combinatie van exclusieve pigmenten en elastomeren die de concealereen optimale houdbaarheid, verhoogde pigmentatie en een hoge tot totale dekkinggeven.De textuur is onverwacht licht van gewicht, mengt zichperfect met de huid en blijft onmiddellijk en langdurig zitten.ApplicatorDe volle applicator maakt de concealermakkelijkaan te brengen en gelijkmatig te verdelen, zowel op specifieke delen van het gezicht als op grotere delen.Door het brede oppervlak wordtde juiste hoeveelheid product opgenomenomin één staponvolkomenheden te verbergen