Overal waar je komt, is het een klerezooi, maar oh zo spannend…

Uitverkoop, natuurlijk houden wij ervan. Jullie niet dan? Zeker nu, de laatste weken kun je juist super koopjes scoren. En de klerezooi die nemen we voor lief. Sterker nog we gaan er ook in graaien haha. Het ergste vinden wij dat mensen spullen op de grond laten vallen en het niet oprapen en er vervolgens op gaan staan. Dit vinden we zo ‘not-done’.

Als traktatie, net zo goed voor mezelf, gaan we altijd even naar de stad, Rotterdam natuurlijk, om de wonden te likken van de toetsenweek of om het resultaat juist te vieren. De waarheid ligt denk ik ergens in het midden, maar genieten doen we toch wel. Een missie hadden we niet echt, Rotterdam bulkt op het moment van de laatste uitverkoop weken. Je moet ervan houden, maar wij doen dat wel.

Met nog vers in het geheugen wat wij afgelopen maandag op de Modefabriek hebben gezien voor volgend jaar winter, is het juist geweldig om nog iets te kunnen scoren dat nog volop in de mode zal zijn. We zagen op de Modefabriek nog steeds de panterprint volop aanwezig en heel veel (nep)bont. Ook ribfluweel komt sterker terug en natuurlijk velvet jasjes en broeken pyjama-style. Veel bloemen en prints hebben we gezien, dus met dat in ons achterhoofd zijn we toch nog een beetje rond gaan snuffelen. Tientjeswerk was het bij de Zara en dat maakt het toch wel ontzettend leuk. Uiteindelijk moeten we wel bekennen dat Zara toch best vooruitloopt op het algemene modebeeld. Altijd een feestje om hier rond te lopen.

Een klerezooi was het wel echt in de stad, dat maakt het soms niet aantrekkelijker. Je moet dan wel door die rommel heen kunnen kijken en precies de leuke items er nog uit weten te halen. Natuurlijk kunnen we jullie mededelen dat het ons gelukt is!

We sloten af met een heerlijk theetje bij onze favoriete kroeg, nog altijd 1nul8. Het was een geslaagde middag!

Scoren jullie ook graag in de uitverkoop?

Klerezooi

Ook bij Two Stories Boutique in Dordrecht hebben ze nog de laatste uitverkoopjes