De vakantie kinderloos doorbrengen wordt straks heel gewoon…

Klagen mag ik eigenlijk niet! Zes weken ben ik deze zomer in Spanje en het is normaal dat de kinderen zeggen: “he, we gaan nog mee, maar niet meer de volle mep”. Kinderloos de laatste drie weken blijkt uiteindelijk helemaal geen straf te zijn…

Natuurlijk ga ik jullie vertellen dat ik ze ontzettend mis. We appen elke dag, we bellen bijna elke dag en face-timen zo’n twee keer per week. Ja, onze band is close en houden elkaar graag op de hoogte. Wij zijn echt nieuwsgierig wat zij allemaal aan het doen zijn en zij oprecht ook van ons. Ze kennen het namelijk hier net zo goed als wij, ze weten wat ze hier hebben achtergelaten. Niet alleen de plek, maar ook de mensen en vrienden die hier altijd zijn. Ook zij geven toe dat het soms best lastig is en dat ze eigenlijk met 1 been deze kant op staan.

Tijd voor elkaar

Maar wij hebben tijd voor elkaar en tijd voor andere dingen. We hoeven geen rekening te houden met en kunnen zodoende geheel onze dag zelf plannen. Het maakt niet uit of we om 7, 8 of 9 uur van het strand komen. De laatste uren zijn nu eenmaal het lekkerste, zeker nu de temperaturen hier gemiddeld rond de 35 graden liggen. Het koelt tegen die tijd af naar een graad of 30 en met een standaard windje erbij is het ongelooflijk genieten.

Ook hebben we nog wat tripjes op het oog. Eerder bezochten we Torres, hebben jullie het filmpje gezien? We gaan nog even een paar dagen richting Valencia om daarna nog twee weken hier uit te rusten voor we naar huis komen. Verder veel lezen, schilderen (mijn hobby) en schrijven natuurlijk!

Nog niet naar huis!

Een reden om eerder thuis te zijn, is er niet echt. Jasper gaat nog zelf weg met vrienden en is al weer heel druk met de hockeyvoorbereidingen voor het nieuwe seizoen. Perle is nu weg met vriendinnen en gaat straks een week in Delft doorbrengen. Aan het einde van de maand is ze nog een weekje naar Ibiza. Dus, al met al geen reden om eerder naar huis te komen.

Echter, heel eerlijk, ik mis ze wel en zal straks enorm uitkijken naar het moment dat we allemaal weer veilig bij elkaar zijn.

X