Na 5 december op naar Kerst, tijd voor kerstlijstjes!

Ja, jullie lezen het goed. Kerstlijstjes maken voor kadootjes onder de kerstboom. Doen jullie hieraan mee, of vieren jullie het één of het ander? Wij hebben altijd Sinterklaas gevierd, maar een paar kleinigheidjes onder de kerstboom staat zo leuk! Alle gekkigheid op een stokje, maar niets is minder waar.

Het is er gewoon ingeslopen en geven we elkaar tijdens het kerstontbijt op Eerste Kerstdag een kleinigheidje. We hebben voor jullie een paar ideetjes op een rij gezet, want met al die dagen op een rij is het soms moeilijk om creatief te blijven.

  1. Wip eens langs bij Duifhuizen! Hier hebben ze in elke prijsklasse voor hem en voor haar leuke, functionele kadootjes!
  2. Gelukkig is de uitverkoop begonnen en kun je voor fijne prijzen ook eens bij Van den Assem kijken! Ook hier zowel voor hem als voor haar!
  3. Kruidvat heeft lekkere verwennerijen, van luchtjes voor hem en haar, tot alles voor de verzorging van het lijf! Wij komen hier heel erg graag.
  4. Bij Zara kun je super accessoires kopen voor nog geen 10 Euro. We hebben hier goed geshopt voor het dobbelen tijdens Sint.
  5. Spelletjes zijn in, deze kun je direct gebruiken in de kerstvakantie! Vertellis, 30 seconds en Yatzee zijn helemaal van deze tijd!
  6. Mocht je echt niets weten, is het een idee om met elkaar naar de Winterefteling te gaan. Dan heb je een geweldige dag met elkaar en toch heel tof om onder de Kerstboom te leggen?

Hebben jullie nog tips om onze kerstlijstjes compleet te maken?

X