Pfff, al weer een jaartje erbij, maar de dag waarop ik jarig ben, wordt gevierd!

Woohoo jarig: it is my birthday! Of ik er echt blij van word, weet ik niet helemaal zeker. Vroeger leefde ik naar deze dag toe en was ik zenuwachtig voor de cadeautjes. Nu zie ik me alleen maar weer een jaartje ouder worden. Wel kijk ik uit naar de verwennerij van de kinderen en mijn man.

Jarig zijn, waar staat dat bij mij voor? Ik hoop dat mijn vrienden me niet vergeten, ondanks dat ik er op dit moment weinig aan doe. Ik heb namelijk al een idee over hoe ik het wil vieren. Wij hebben als familie namelijk al zo veel in deze maand. Dus ik maak het nog goed! Lieve berichtjes, belletjes, appjes, ja daar kan ik er geen genoeg van krijgen. Zonder appeltaart van Dudok is het voor mij geen verjaardag. De lieve knuffel ’s ochtends bij het wakker worden en kinderen (ook al zijn ze al wat ouder) die op mijn bed springen, dat is voor mij extra speciaal op mijn verjaardag. Mijn ouders en schoonouders die op bezoek komen, dierbaar dat ik ze alle vier nog heb en dat ik ook met hun mijn jarig zijn kan vieren! ’s Avonds niet hoeven te koken, lekker uit eten gaan en geen sport van de kinderen deze avond.

Genieten van mijn dierbaren, lekker eten, een beetje verwend worden en een goed glas wijn: dat is alles waar het bij mij om draait als ik jarig ben. Maar lees dat even terug, dat is echt niet niks. Daar kan het duurste cadeau niet tegen op.

Boogschutter

In december jarig zijn, is een beetje hectisch. Al die feestdagen achter elkaar, het is eigenlijk jammer. Je hebt dan alles in 1. Maar in december geboren, betekent dat ik een boogschutter ben van sterrenbeeld. Boogschutters worden gezien als één van de meest aantrekkelijk mensen die er zijn. Het zijn eerlijke mensen, die zich graag in grote groepen mensen ophouden. Kent de Boogschutter je eenmaal, dan zal je merken dat het een fijn persoon is, die voor je door het vuur gaat. Ze zijn zeer trouw en flexibel, waardoor ze met veel type mensen om kunnen gaan. Een slechte eigenschap van de Boogschutters is dat ze ongeduldig zijn (dat herken ik heel sterk).

Al met al ben ik tevreden over deze eigenschappen, maar dat verandert niets aan de manier waarop ik mijn verjaardag vier! Ik ga nog even lekker jarig zijn en begin vanaf morgen aan mijn nieuwe levensjaar!

X