Stralen in jouw favoriete kleding, herken je dat?

Vroeger op zondag trok je je zondagse jurk aan! Het was eigenlijk best een hele andere tijd. Toen, als je iets nieuws had, bewaarde je dat voor zondag, dat was de dag dat je er netjes uit moest zien. Tegenwoordig loop ik het liefst in een spijker- of joggingbroek als je nergens naar toe gaat tenminste, omdat zondag gewoon weekend is!

Maar als je naar buiten gaat, dan wil je toch graag stralen! Herken je het dat wanneer je iets nieuws aan hebt dat je eigenlijk stiekem tegen iedereen wil zeggen: “he hallo, look at me!”? Als je je mooi voelt in de kleding die je draagt, draai ik het liefst even een rondje, maak ik een klein dansje, ik voel me gewoon helemaal happy.

Zo had ik laatst een gala-avond, een afstudeerproject voor een goed doel. Je wilt er prachtig uitzien en ik koos voor een geweldige jumpsuit van Monique Collignon. Het is altijd moeilijk om van te voren in te schatten of het goed is, over de top of dat je juist underdressed bent. Voor dat laatste kies ik nooit, ik zeg altijd “beter overdressed than underdressed”! Gelukkig had ik goed gekozen en straalde ik de hele avond. Het dansje kwam vanzelf!

Overigens is het leuk om te weten dat Monique Collignon een prachtige nieuwe “Pure Collection” heeft. Deze nieuwe collectie is ‘ready to wear’, ik ben er stiekem een beetje verliefd op. Prachtige jurkjes, pakken, leren broeken en natuurlijk ook een paar collectors items. Haar jeans is perfect en wauw, wat heb je er prachtige billen in.

Dit weekend is deze collectie te bewonderen in Rotterdam op de Van Oldenbarneveldstraat waar zij twee dagen een ‘Pop-up’ store heeft. Zij zal er zelf ook aanwezig zijn, dus altijd leuk om even een praatje met haar te maken. En…. wij zijn er ook!

Lees ook ons blog over “Samenwerken met mijn idool

Dansje

Dansje

Dansje

Dansje

Dansje

Dansje

Dansje

Dansje