Zijn jullie bekend met B.A.E. van Hema?

Het is alweer een jaar geleden dat HEMA het nieuwe beautylabel B.A.E., before anything else, introduceerde. B.A.E. is betaalbaar, on trend en 100% vegan. De boodschap: wie je ook bent, wat je ook doet, met B.A.E. ben je altijd de beste versie van jezelf. Het label bestaat uit 149 innovatieve producten, voor ieder moment van de dag. Er zijn zes verschillende categorieën: face, eyes, brows, lips, accessoires en Eau de Toilette. Elk seizoen worden er nieuwe producten aan het assortiment toegevoegd die inspelen op de laatste trends in de markt. Om het éénjarig bestaan te vieren komt B.A.E. met vijf nieuwe producten.

Eerste verjaardag
Het éénjarig bestaan van B.A.E. wordt gevierd met een nieuwe collectie oliën: wonder oil, prime oil, en een master skin serum. Op verzoek van een aantal trouwe Instagram fans heeft het team van B.A.E. de populaire face roller ontworpen. Ook nieuw in de collectie is het eyeshadow palette met negen matte en metallic tinten.

B.A.E. wordt exclusief bij HEMA verkocht en de collectie is vanaf 2 maart 2020 verkrijgbaar in alle winkels en op hema.nl. Dus op naar het voorjaar! Maar wat kunnen we dan vinden bij Hema?

Master skin serum | € 8,-
Voedzaam serum met voedzame oliën en marshmallow-wortelextract* zorgen voor een gezond uitziende huid.
De vochtvasthoudende formule brengt het beste in ieders huid naar boven. De verzorgende ingrediënten verzachten de huid na het reinigingen. De rijke formule combineert verzachtende eigenschappen met hyaluronzuur en pruimenextract.

Multi care wonder oil hair & skin | € 7,-
Dit product bevat een voedende droge olie met verzorgende ingrediënten om de huid en het haar te hydrateren.

Shake up glow prime oil | € 7,-
Ultralichte olie met voedende amandelolie en vitamine E voor een natuurlijke gloed. Gebruik als primer vóór het aanbrengen van een vocht inbrengende crème of make-up.

Face roller | € 12,50
Op verzoek van de trouwe volgers van de @bae.byhema instagram is de face roller ontworpen. Speciaal om het gezicht en het hoofd te masseren. Praktisch, compact en gemakkelijk mee te nemen. De kleine steen is ideaal voor delicate gebieden van het gezicht, terwijl de grotere geschikt is voor bredere oppervlakken. 100% serpentijnsteen.

Prima viva eyeshadow palette | € 12,50
Geef je ogen een prachtige uitstraling met deze unieke collectie van negen matte en metallic tinten en creëer de perfecte stijl voor dag en nacht. Voor een intenser resultaat gebruik je een paar druppels water.