Ik ga op vakantie en neem mee…

Zoals ik eerder deze week vertelde, is dat mijn huid aardig geïrriteerd was door het dragen van de mondkapjes. Ik sprak hier met mijn schoonheidsspecialiste, Juno Huidtherapie, bij terug keer over en zij bevestigde het verhaal van de apotheek in Spanje. Maar, gaf zij aan, ik heb echt een super fijne optie om je gezicht te reinigen thuis. Vooral heel fijn om mee te nemen op vakantie.

Zij gebruikt in haar salon het merk Jane Iredale. Dit merk heeft een ‘Magic Mitt!’ Ja, het zit hem in het woord natuurlijk, want Magic is deze set echt! Het is eigenlijk heel simpel. De micro fiber washand alias Magic Mitt maak je nat onder handwarm water. In principe heb je niks nodig, alleen water, en kun je direct je gezicht reinigen met de vochtige washand.

Deze washand verwijdert simpel de bacteriën die er door het dragen van de mondkapjes nog op de huid zitten. Het exfolieert en reinigt de huid diep. Het kan zelfs mascara verwijderen!

Na het gebruik spoel je de washand goed af, eventueel met handzeep, net zolang tot alle make-up verdwenen is. Daarna kun je hem ophangen om te drogen. De washand moet goed kunnen drogen, zodat er geen bacteriën achterblijven. Je kunt de Magic Mitt een paar keer gebruiken en vervolgens wassen in de wasmachine. Ideaal dus om mee te nemen op vakantie.

Daarna kun je natuurlijk je gebruikelijk gezichtsverzorging gebruiken. Ik heb hem in huis gehaald en ga hem zeker meenemen op vakantie. Het lijkt mij echt super handig en naar bleek ook echt noodzakelijk!

X