Puistjes en mee-eters bij een gevoelige huid, het hoort er helaas bij.

Mijn moeder heeft er ook last van gehad van een gevoelige huid en helaas heb ik ook een gevoelige huid. Ik zal er dan ook wel, net zoals mijn moeder, overheen groeien. Het wordt nu al steeds beter en een beetje make-up doet wonderen. Ik laat mijn huid eens in de zoveel tijd extra schoonmaken bij een schoonheidsspecialiste. Onlangs was ik nog bij Eems Beauty en Nails. Dan voel je je echt weer helemaal schoon.

Maskers

Verzorging van de huid vind ik heel belangrijk. Ik vind het heerlijk om regelmatig een masker te gebruiken, omdat ik ook echt zie dat ik een frisse huid heb na het gebruik van een goed masker. Wat ik overigens niet snap, is dat iedereen er altijd geweldig uitziet op een foto met een maskertje op. Eerlijk? Ik zie er niet uit als ik ermee rondloop. Mijn vriend lacht me dan ook ongehinderd uit. Of toch toe?

Skin Science Derma Sensitive producten van Kruidvat

Ik gebruik eigenlijk al 2 of 3 jaar lang producten van Dermalogica. Nu zag ik dat Kruidvat met een nieuwe lijn uitkwam speciaal voor de gevoelige huid en was ik toch benieuwd of deze producten net zo fijn zouden zijn. Ik heb laatst mijn profielwerkstuk op school over de effectiviteit van mondspoelmiddelen geschreven en ik kan u verzekeren dat de middelen die de meest belovende uitspraken doen (en vaak ook de duurste zijn) het slechtst scoren op antimicrobieel gebied.  Maar terug naar de huidverzorging. Kruidvat heeft dus een nieuwe lijn voor de jonge, reactieve en gevoelige huid. De nieuwe Skin Science Derma Sensitive producten van Kruidvat zijn zorgvuldig samengesteld. Deze producten bieden de perfecte dagelijkse huidverzorging voor de gevoelige huid. De nieuwe productlijn bestaat uit een dagcrème, een nachtcrème, een serum en een huidolie die direct en langdurig een kalmerend gevoel geven.

Deze voorgaande zinnen lijken op een commercieel praatje, maar ik gebruik de producten nu pas twee weken en ben er nu al vreselijk enthousiast over. Ik start de dag met een beschermd gevoel na het gebruik van het serum en de dagcrème en kijk de rest van de dag er weer naar uit om mijn make-up eraf te wassen en mijn bed in te gaan na het gebruik van de huidolie en nachtcrème. Ik heb dan ook de laatste tijd nagenoeg geen last van oneffenheden in mijn huid en blijf voorlopig zeker deze producten gebruiken! Ik hoop dan eindelijk af te zijn van mijn gevoelige huid.

Kus Per