Wij zijn er best trots op dat we als gastschrijver zijn gevraagd!

Hebben jullie de nieuwe Bram al op de deurmat gekregen? Gisteren kregen we al reacties op het stuk dat we mochten verzorgen. Het is altijd leuk om als gastschrijver aan de gang te gaan, nog leuker is het natuurlijk om complimenten te ontvangen.

Als je gevraagd wordt, eerder ook door Gooisch.nl voor wie we nu maandelijks een blog mogen schrijven, dan vinden we dat best een eer. Het zegt namelijk dat anderen het leuk vinden om te lezen wat je schrijft. Wel brengt het ook behoorlijk wat stress met zich mee. Je hebt te maken met deadlines, prachtige foto’s en een foutloos stuk tekst. Voor dat je het stuk dan ook op stuurt heb je het minimaal 10 keer gelezen en uit ervaring weten we dat je ook dan ergens over heen kunt lezen.

Foto’s zijn erg belangrijk. Foto’s zijn de eerste indruk en trekken de aandacht. Een foto moet dan ook mooi en scherp zijn. Verder moet je bedenken wat je laat zien van jezelf. Publiceren brengt kritiek met zich mee en daar moet je mee om kunnen gaan.

Al met al vonden wij het erg leuk om als gastschrijver aan de gang te gaan voor Bram en danken Maaike daar hartelijk voor. De maart 2018 editie ziet er sowieso prachtig uit en is erg leuk om in te kijken en voornamelijk om te lezen;). Als jullie ge├»nteresseerd zijn alles op het gebied van “Lifestyle”, dan ligt er wederom een prachtige editie klaar.

Dus ik adviseer jullie, als jullie hem zien: Neem hem mee!