Creëer een gezonde blik met de glans van Filorga!

Van Filorga kan ik echt blij worden. Wanneer er een nieuwe product lancering is van het merk Filorga raak ik erg enthousiast. Sinds mijn eerste kennismaking met het merk, ben ik fan. En ook bij dit product, wow, als ik even de creme op mijn hand uit probeer, ga ik al helemaal stralen. Zo’n zin om dit product uit te proberen.

De nieuwste lancering is de Filorga Lift-Structure Radiance, een ultra-liftende verzorging die je natuurlijke uitstraling levendiger maakt. Het product zit in een mooie roze matte pompflacon van 50ml. Het product is een rosy-glow fluid dat inwerkt op het gebrek aan stevigheid in de huid, volumeverlies, vermoeide gelaatstrekken en een doffe teint.

Het ultra-lifting effect geeft een natuurlijke uitstraling, met gelaatstrekken die zichtbaar strakker zijn en een huid die voller oogt. Door de roze teint geeft het je huid direct een mooie glow. De rosy-glow fluid heeft die heerlijke herkenbare Filorga geur. Ik vind het een ideaal product voor onder mijn make-up omdat het je huid een beetje lijkt op te vullen zoals een primer dat doet en daarnaast heel hydraterend is. Ik kom best veel in de zon en sowieso buiten met sporten. Dan heeft je huid echt wat extra’s nodig en deze geeft even net even een extra glans waardoor je wat meer straalt!

Naast de Lift-Structure zat er ook een mooie beauty tool in het pr-pakket. De Roll On Jade – Gua Sha Touch Lift – Quartz Rose, een massage steen gemaakt van roze kwarts. Het gebruik van de steen in combinatie met je dag- en nachtverzorging stimuleert je bloedsomloop, geeft je lymfesysteem een boost, maakt de contouren van je gezicht strakker en helpt tegelijkertijd de spieren in je gezicht te ontspannen. Normaal geloof ik niet zo in dit soort attributen, maar nu had ik wel het gevoel dat het invloed had op de manier waarop je het aanbrengt op de huid. Al met al een hele mooie combinatie!

Filorga Lift-Structure Radiance

 

Een specialistische formule :

  • PLASMATIC LIFTING FACTORS: De gelaatstrekken worden strakker, de gezichtscontour wordt verstevigd en de huid voller (cellulaire factoren + collageen + hyaluronzuur)
  • Corrigeert onregelmatigheden in de teint met zijn kleurcontrolecomplex.
  • Activeert de natuurlijke roze-getinte uitstraling van de huid met een verhelderend / revitaliserend duo (Goji-bessen + mineralen)
  • Verbetert de huid onmiddellijk door middel van verlichtende parelmoer deeltjes.

Over Filorga

In 1978 richt Michel Tordjman, een plastisch chirurg uit Frankrijk gepassioneerd door celbiologie, de Laboratoires FILORGA op. Hij ontwikkelt de revolutionaire NCTF® (New Cellular Treatment Factor), een unieke oplossing voor injectie die tekenen van huidveroudering kan voorkomen, vertragen en verbeteren. In het begin waren de ontdekkingen van dokter Tordjman enkel beschikbaar voor plastisch chirurgen en dermatologen, met een volledig gamma verzorgingsproducten: peelings, injecties met hyaluronzuur en mesotherapie. Vandaag de dag is NCTF® onbetwiste referentie op het gebied van huidvernieuwing. Het unieke complex bevat meer dan 50 actieve ingrediënten en is in staat om het ideale ecosysteem voor cellen na te bootsen om de parameters die onmisbaar zijn voor een mooie huid, een boost te geven.