Mooi oud worden met een beetje hulp van fillers, botox en chirurgie

Wat leuk om eindelijk wat over mijn werk en passie te mogen schrijven! Lang ben ik met Marieke al aan het sparren over hoe ik iedereen kan vertellen over de leuke en vooral heel erg mooie kanten van cosmetische geneeskunde waar fillers, botox en chirurgie een onderdeel van zijn.

Irene

Trots ben ik dan ook om te vertellen de eerste arts in opleiding tot specialist te zijn van de Nederlandse Vereniging van Cosmetische Chirurgie (NVVCC). Ik word niet alleen getraind als arts die fillers en botox plaatst, maar leer alles wat met esthetiek te maken heeft, dus ook chirurgische ingrepen.

Even voorstellen: ik ben dus Irene en zoals Marieke al zei, heb ik een zoon van 1,5 jaar oud, Lucas en wonen wij samen met mijn man Perrijn in hartje centrum van Rotterdam. Met veel plezier geniet ik van mijn gezin, ons leven en nog altijd het vele uitgaan. Ik ben 27 jaar en val een beetje tussen Marieke en Perle in als het gaat om de dingen die ik zoal meemaak. Ik vind het super leuk om jullie te mogen meenemen in “Beauty-land”, maar eigenlijk heeft het vooral te maken met uiterlijke verzorging, mooi oud worden en happy zijn in je eigen lichaam. Je kunt me overigens ook volgen op mijn Instagram account: Irene Veth!

Mooi oud worden…

Graag wil ik jullie meer vertellen over het natuurlijke ouderdomsproces, de mogelijkheden binnen dit vakgebied en welke keuzes je wel of beter niet kunt maken. Marieke gaf al aan dat het belangrijk is je huid goed te verzorgen en het begint allemaal bij preventie.

Bewust kiezen voor een Cosmetisch arts!

Het hoeft helemaal geen taboe te zijn, net als een tandarts of huisarts ben ik van mening dat uiteindelijk de cosmetisch arts ook iemand is die je voor langere tijd kiest. Ik zie mijn cliënten minimaal twee keer per jaar voor controle en ik hoop dat ze me ook voor jaren trouw blijven. Het ouderdomsproces gaat namelijk gewoon door maar we kunnen het wel zo lang mogelijk mooi houden.

Tot de volgende keer!

Lees ook ons blog over de “gevoelige huid