Hebbedingen voor het voorjaar met een knipoog naar de zomer!

Afhankelijk van de jaargetijde verandert je stijl nogal eens. Daar passen allerlei hebbedingen bij. Niet dat we nu zo ongelooflijk afwisselen, maar van een paar kleine zijn we toch wel heel zeker dat we die tevoorschijn halen of meenemen waar we ook naar toegaan.

Voor de maand april hebben wij dan ook onze ‘favo’ top vijf van hebbedingen op een rijtje gezet!

  1. Eindelijk tijd hebben voor Bouquet reeks. Heerlijk wegzakken met een romantisch boek op je schoot, eindelijk de tijd ervoor vrijmaken in plaats maar van blijven rennen, rennen, rennen!
  2. Mijn havaianas weer tevoorschijn halen. Ja, we kunnen weer met blote voeten in onze teenslippers. Hup, weg die sokken en panties, tijd voor blote benen en voeten.
  3. Het huis klaar maken voor pasen. Daar horen allerlei attributen bij van een gezellig servetje tot een compleet versierde paastak/boom. Alles hiervoor kun je vinden bij Intratuin!
  4. Ja, natuurlijk wil je met Pasen er op zijn Paasbest uit zien, dus tijd voor een nieuwe jurk. Ik heb de mijne deze keer geschoord bij Klingel. Als je goed zoekt, kun je er fantastische dingen scoren voor een aangename prijs!
  5. Mijn koffer weer te voorschijn halen. Deze winter hebben we voor andere uitstapjes gekozen, maar ‘wow’ wat heb ik Spanje gemist. Met Pasen zullen we de dagen hier doorbrengen en ja ondanks het minder zonnige weer hier (de temperatuur is wel goed) hebben we er onwijs veel zin in. Gezellig weer met onze Spaanse vrienden lange avonden maken en heerlijk vis eten. Dat kun je hier fantastisch!

Het zijn maar simpele dingen, maar ze kunnen je oh zo gelukkig maken. Wat staat er bij jullie voor hebbedingen in de top vijf voor april?

X

Hebbedingen