Gaan jullie voor comfortabel en warm, of doen jullie ook een beetje aan ‘fashion op de piste’?

Onze skikleding moet eigenlijk aan al deze eigenschappen voldoen, want alleen fashion op de piste is bijna onmogelijk. Natuurlijk moet het er gaaf uitzien en dat kan! Tegelijkertijd letten wij ook op comfortabel, je moet je goed kunnen bewegen zonder dat je shirt uit je broek gaat bijvoorbeeld. En warm, vergeet vooral dat niet, want bovenop die berg is het altijd kouder dan je denkt.

Nu ziet de aanstaande week er fantastisch uit. Zelf erg warm, 10 graden boven nul en zelfs ’s nachts geven ze geen vorst op. Dat is voor mij jaren geleden dat ik dat heb meegemaakt. Ik kijk er naar uit, even dat witte van het gezicht en blosjes op de wangen creëren. Maar tegelijkertijd gaan we vallen over wat moet ik dan aan op de piste.

Dat kun je het beste bepalen als je daar bent, maar ik heb een winddicht jasje bij me van “Code-Zero” met een fleece eronder voor als het echt warm wordt. Dit super leuke merk, meer bekend bij de watersporters, is wel degelijk te dragen in de sneeuw. Maar ik zie het me zelf ook straks dragen bij het golfen. Echt een super mooi merk, lekker sportief en comfortabel! De mooie frisse kleuren voor aanstaand voorjaar maken de look af.

Waar gaan jullie voor met skikleding? Comfortabel, warm of wordt het ‘fashion op de piste’?

X