De modeshow van Fabienne Chapot maakte ons helemaal gelukkig!

Yes, we mochten erbij zijn. Hoe leuk is het om weer eens bij een echte presentatie van een gerenommeerd merk te mogen zijn. En ja, we voelden ons echte celebs op de frontrow! Zo’n modeshow heeft toch altijd een bepaald sfeertje. Je voelt dat er een zekere spanning in de lucht hangt. Er hangt ook best heel veel af van zo’n 30 minuten catwalk presentatie.

Modeshow

 

 

 

 

 

 

 

 

De collectie van Fabienne Chapot viel bij ons in heel goede smaak. Het was een presentatie waarvan je bij elk model zei: “Dat wil ik ook”. Wat wij heel prettig vonden is dat er een doorgaande lijn is met afgelopen winter. In haar collectie zat nog steeds bont, veel kleur, fluweel, gave combinaties, pyjama-broeken en heerlijk lange rokken. Haar prints zijn heel bijzonder, schilderachtig, afwijkend van ieder ander. Wij vonden het nogmaals geweldig!

Bekijk hieronder de foto’s om een indruk te krijgen van volgend jaar winter. We weten, we hebben nog een lange weg te gaan, maar wie weet loop je nog tegen iets aan in de uitverkoop waarvan je weet dat je er ook komend jaar fashionable bij loopt!

Lange, gekleurde rokken

Bont, deze blauwe is geweldig!

Prachtig pak in koraal rood

Modeshow

Kleuren…

Modeshow

Fabienne Chapot