Een weekendje geheel verzorgd weg, wie wil dat nou niet?

Lieve vriendinnen, (schoon)moeders, dochters, zussen, mannen en gezinnen; wie heeft ze niet?? En er is niets zo bijzonder als herinneringen samen maken. Unieke geniet-momenten vastleggen om nooit meer te vergeten, dat willen we toch allemaal. En wanneer je dan gaat, wil je het dan zelf organiseren of vind je het heerlijk om het over te laten aan de specialisten?

Meester Designstore, alias Fleure en Daphne, organiseren weekendjes weg naar Ouddorp, waarbij je voor twee nachtjes met minimaal 2 en max. 8 personen kunt komen slapen bij de leukste Bed & Breakfast van Ouddorp. En net zoals waarschijnlijk velen van jullie houden zij ontzettend veel van LEKKER eten, daarom hoort er bij dit weekend een heerlijke proeverij bij een wijnbar, een lunch bij de mooiste strandclub en een huisgemaakt taartje met een heerlijk kopje thee of koffie. Ok, ik ben al om en jullie?

Stilzitten hoeft dit weekend ook niet want zij verzorgen ook een workshop naar keuze bij (denk aan yoga, pluk je eigen bloemenboeket of een strandactiviteit)…

En om het helemaal af te maken ligt er voor iedereen een luxe goodiebag klaar. Dit gehele weekend kost E235,00 p.p. en is inclusief ontbijt, fietsverhuur en alles wat hierboven beschreven staat!!

Wie komt er langs, jullie verdienen het ♥️… En wellicht is dit de gouden tip voor moederdag?

Voor meer informatie en beschikbaarheid email ons op info@meesterdesignstore.nl

Meester designstore Meester designstore Meester designstore