Trots op mijn publicatie in Nouveau!

En dan sta je ineens in het zomerboek van Nouveau! Zo ongelooflijk leuk en spannend was dat. Hoe gaat zoiets? Tja, kijk, we zijn nu zo’n jaar of 10 actief op de socials. Met name de laatste jaren meer en meer op Instagram. Je merkt dat dat echt nu wel booming is. En dan komt zoiets ineens op je pad!

Lang geleden heb ik gewerkt als model. Naast mijn ‘Personal Assistant’ baan, vond ik het leuk om meestal in het weekend en soms eens een dag doordeweeks, modellenwerk te doen. Modellenwerk moet je liggen. Je moet beseffen dat jij het gebruiksvoorwerp bent en pas nodig bent als de anderen klaar zijn. Het zijn soms lange wachttijden en over het algemeen zijn ze niet snel tevreden. Een opdrachtgever wilt natuurlijk de beste shot!

Wat ik er leuk aan vond, was dat je op unieke locaties kwam en dat gebeurt nu ook weer door het influencerslife! Bij modellenwerk ontmoet je iedere keer andere mensen en soms kom je ook weer bekenden tegen. Dat gebeurt ook weer bij het influencing.

Schrijven heb ik altijd leuk gevonden en het is grappig om te merken dat mensen je steeds meer en meer gaan vinden. Het is een behoorlijke investering geweest, maar ook hier geldt: de volhouder wint! Natuurlijk stel je jezelf vaak genoeg de vraag “waar doe ik het voor” als het een tijdje tegen zit. Maar dan komt er toch weer uit een onverwachte hoek een leuke nieuwe aanvraag. Zoals dus ook bij Nouveau!

Mijn leeftijd speelt geen rol op social media. In het begin vond ik het lastig om ouder te worden en hiermee bezig te zijn, maar uiteindelijk bereik ik ook een specifieke doelgroep. Je merkt ook (en dan ga ik uit van 35 plus) dat deze groep steeds meer op instagram aanwezig is ten gunste van ons. Ik heb er ook echt veel leuke vriendinnen bij gekregen.

Maar Nouveau, een dikke wauw, zo leuk dat ik hier mag instaan. En natuurlijk hoop ik dat er daardoor ook weer meer mensen me gaan volgen. En wie weet komen er dan weer nieuwe spannende avonturen op mijn pad.

X