Perfect match, perfect blouse…

Deze winter zie je veel pakken. Mijn moeder houdt van een klassieke look, maar wel naar de laatste mode. Ikzelf ben meer van de loose-fit. Ik vind juist de wijde blazers leuk, terwijl mijn moeder voor mooie gesneden jasjes gaat. Wij kunnen het allebei van elkaar waarderen! Wel houden we beiden van de blouse die je eronder draagt! Helaas kunnen we die niet van elkaar lenen, ze zijn namelijk op maat geleverd.

Het combineren vind ik altijd nog iets speciaals hebben. Uiteindelijk dat wat je eronder draagt, bepaalt wel definitief jouw look. Een mooie blouse staat wat gekleder, is netter. Overigens laat ik hieronder ook zien dat je een chique blouse heel sportief kunt dragen. In principe staat spijkergoed voor vrijetijdskleding, maar ik vind met deze blouse van Abigail Woods kun je een restaurant binnen stappen. Jasje uit en je ziet er gekleed uit.

Overigens deze blouses zijn ideaal! Je kunt ze namelijk echt op maat bestellen aan de hand van een maattabel. Er is rekening gehouden met de cupmaat, de lengte van de blouse, onze vrouwelijke taille, de plaatsing van de knoopjes en niet te vergeten Italiaanse kwaliteit! Ver hoef je niet te zoeken, je kunt ze online bestellen. Maar wanneer je ze echt van te voren wilt passen en zien, zijn er meerdere verkooppunten. Onder andere kun je deze blouse vinden bij Voorwinden in ’s Gravendeel.

Wij grijpen dus niet zo maar naar iets voor de perfect match! De blouse eronder bepaalt jouw stijl, jouw look, jouw eerste indruk! Niet geheel onbelangrijk. Ook kleur is bepalend voor jouw uitstraling, daar heeft Abigail een uitgebreide keuze in. Dus waarom nog langer wachten? Heb je nog vragen, Marjan en Robbert staan open voor maatadvies.

Lees ook ons blog over “kleur bekennen“.

Abigail Woods

Abigail WoodsBlouse

Blouse

Blouse