Wauw, we krijgen een geweldig feest in Dordrecht: Dordrecht Pride!

Wij houden van feestjes dus houden altijd scherp in de gaten wat er allemaal speelt in de buurt. Niet dat we overal bij kunnen zijn, maar de high-lights pakken we meestal wel mee. Maar toen ik dit las, een Pride in Dordrecht, werd ik echt wel een soort van blij!

Tot op heden heb ik het nog nooit mee gemaakt. De Gay-pride in Amsterdam of Carnaval in Rotterdam, op een of andere manier ben ik meestal in Spanje en vis ik naast het net. Als ik de filmpjes en foto’s ervan zie, denk ik altijd wauw. Wauw, ik zou willen dat ik erbij was. Nu ziet het er naar uit dat ik dit jaar wel geluk heb en ook nog eens heel dichtbij!

Dordtse Pride valt namelijk op 15 september. Je kunt alles hierover terugvinden op de website en facebookpagina van deze Pride. Wat we allemaal kunnen verwachten gaat mijn pet bijna te boven. Denk aan een optreden van Anita Meijer. Dit is echt te gek, zij is echt van mijn jeugd en het lijkt me geweldig om haar toch nog een keer in het echt te horen zingen. Maar wat denken jullie van een roze opblaaskerk, een roze lifestylemarkt en een drijf-in Bios in de Spuihaven op de kade van onze favoriete bar Dok Bar & Bites? Er zijn natuurlijk ook foodtrucks. Iedereen zal aan zijn trekken komen, want naast Anita Meijer komen er nog meer optredes. Tussendoor houden DJ’s de boel aan de gang.

Wij kijken er enorm naar uit. Hopelijk wordt het een groot succes en wordt het een jaarlijks terugkerend evenement.

See you there!