Even alle remmen los, kunnen jullie een detox aan?

Als in mijn geheugen gegrift herinner ik mij het programma met Patty Brard. Ik wist niet wat ik zag, misschien herinneren jullie het je ook nog wel. Ze onderging een klysma en was bezig op Ibiza met een detox-kuur. Ik had er tot op dan nog nooit van gehoord, van beide overigens niet!

Detoxen is naar mijn idee helemaal hip geworden. Iedereen doet het. De ene gaat sportvasten, de ander doet een sappenkuur en de volgende gaat zelfs op detox-vakantie!

Op mij staat er een Detox te wachten van Laviesage. Een detoxkuur die je in drie fases en 11 dagen totaal weer in balans brengt. Ik heb hem speciaal bewaard voor na de vakantie. Vakantie is voor mij een periode dat ik toch wel wat laat varen. Ik kan ook meestal niet anders, ik zou wel heel ongezellig overkomen als ik tegen alles NEE zeg wat mijn man speciaal voor mij bereid. Vakantie is namelijk voor mij de 6-weekse periode dat ik niet hoef de koken. Het is de hobby van mijn man en het liefst iedere avond minimaal drie gangen, inclusief wijn. Het zijn niet allemaal grote hapjes, maar toch tikt het iedere dag aan. Ook sport ik hier minder dan thuis, dus de optelsom van een vakantie is voor mij al snel 2 tot 3 kilo zwaarder terug naar huis. Met een beetje inzet ben ik die kilo’s ook weer in een week kwijt, dus ik heb daar niet heel veel last van;).

Maar goed, er staat dus ook een detox kuur van Laviesage op me te wachten. Deze Detox-kuur is niet alleen om je lijf reinigen, maar ook om anders te gaan eten. Ik heb er eigenlijk wel zin in. Wie weet wat het mij gaat brengen?

Overwegen jullie ook op detox-vakantie te gaan? Ik heb een paar mooie plekjes voor jullie gevonden. Kijk eens op de website van lefayresorts.com, puurenkuur.nl of visitgarda.com. Of dichter bij huis kan ook, namelijk in Zeeland. Kijk op Yogabee.nl. Je wordt hier behoorlijk vrolijk van en ik moet bekennen dat ik dacht: “Dat wil ik ook”.

Voorlopig denk ik dat ik dan alleen ga, of zijn er toevallig nog meer gegadigden?

Detox