Binnenkort regelmatig een update over “beauty-land”

Cosmetische geneeskunde en chirurgie blijven toch een beetje een ding waar niet over gesproken wordt. Toch is bijna een derde van de vrouwen (maar zeker ook heel veel mannen) zeer geïnteresseerd en hebben al iets laten doen. Sommigen beginnen op jonge leeftijd, anderen willen graag mooi oud worden. Onder de laatste val ik en Perle zou van mij nog zeker geen toestemming krijgen haha! Maar mooi oud worden, dat mag toch wel?

Over Irene!

En lucky me, Irene Veth komt op mijn pad. Zij is afgestudeerd arts, maar wil zich graag nog verder gaan specialiseren in de cosmetische geneeskunde en chirurgie, injectables (botox en fillers) en lasers. En ja, eerlijk is eerlijk ik vind het super interessant om hier meer over te weten. Zij, arts in opleiding, gaat ons op de hoogte houden van alle nieuwtjes in Beauty-land.

Irene is onlangs begonnen in Rotterdam met haar opleiding tot cosmetisch chirurg. Het is ongelooflijk interessant wat ik allemaal voorbij zie komen en dat willen wij jullie zeker niet onthouden.Mochten jullie vragen hebben voor haar of ergens meer over willen weten, aarzel niet om ze bij haar neer te leggen.

Irene heeft een gezin met een klein zoontje Lucas van 1,5 jaar oud. Ze heeft dus best een druk leven door studie, werk en een gezin met elkaar te combineren. Dat maakt het nog eens extra bewonderenswaardig dat ze graag ons via haar blogs wil informeren over de cosmetische geneeskunde en chirurgie.

Over goed onderhoud!

Zowel Perle als ik gaan overigens regelmatig naar de schoonheidsspecialiste, Beauty Clinic Zwijndrecht. Uiteindelijk denk ik ook dat het een niet zonder het andere kan. En uiteindelijk begint een mooie huid bij goed onderhoud, zoals in ieder geval elke dag je huid goed reinigen en verzorgen. Cosmetische geneeskunde en chirurgie is een mooie aanvulling daarop, ik ben heel erg benieuwd naar de verhalen en adviezen van Irene.

Lees ook ons stukje over Tips voor een mooie huid!

Marieke