Het resultaat tot nu toe, geduld is een schone zaak

Zoals jullie hebben kunnen lezen, heb ik intussen mijn eerste ervaring met cosmetische chirurgie achter de rug. De bovenooglidcorrectie is, zoals Irene heeft omschreven, of medisch noodzakelijk of je wilt het zelf graag aanpassen, omdat je je ergens aan stoort. Ik geef toe dat ik tot de laatste categorie behoor.

Ieder keer als ik in de spiegel keek of een foto van me terugzag, zag ik die overhangende bovenoogleden. Van het thuisfront kreeg ik direct toestemming, dus de afspraak was heel snel gemaakt. Ik heb uiteindelijk gekozen voor Faceland. Ik heb twee vriendinnen die ervaring hebben met dezelfde arts die mij uiteindelijk heeft behandeld en zij waren heel erg tevreden. Na een intake gesprek met de arts, heb ik mijn gevoel gevolgd. Het voelde goed, dus waarom niet voor deze weg gaan. Natuurlijk zou ik nu voor Irene kiezen, in de toekomst ga ik haar niet meer teleurstellen!

De behandeling

De behandeling zelf viel reuze mee. Zenuwachtig was ik wel. Voor mij ging er een drama-queen naar binnen en dat maakte er alles niet luchtiger op. Maar goed, ik ben nu eenmaal zo ‘als ik stap 1 heb gezet, zet ik ook stap 2!’. Niet meer dan 40 minuten was ik binnen. Pijn deed het zeker niet, de 10 dagen erna zijn minder leuk. Je ziet er namelijk niet uit haha! De opgezwollen ogen en blauwe plekken hebben wel even nodig om weer weg te trekken. Het uiteindelijke resultaat zal pas met zo’n 2 maanden te zien zijn. Voorlopig kan ik de deur weer uit.

Al met al noem ik het dus “appeltje, eitje”. Mochten jullie over willen gaan tot een ooglidcorrectie, aarzel niet om je vragen te stellen. Ga ook informeren en lees erover, dat stelt je gerust. Ik ben er heel blij mee dat ik het gedaan heb.

P.S.: Houd er ook rekening mee dat mensen er wat van vinden. Dat viel mij op, maar bedenk dat als het voor jou een wens is, je jouw hart moet volgen en je niet door anderen moet laten leiden!

X

Lees ook ons blog over de nabehandeling!

Cosmetische chirurgie

Voor de operatie

Cosmetische chirurgie

10 dagen na de operatie

Cosmetische chirurgie

Bevroren erwtjes waren de eerste dagen mijn grote vriendjes!