Vandaag een super leuke winactie van Bloomr op onze Nieuwjaarsbloghop!

Willen jullie ook het nieuwe jaar beginnen met een mooie, stralende lach? Dan moeten jullie zeker deze winactie waar je een set van Bloomr kunt winnen even doorlezen!

Zijn jullie ons al een beetje aan het volgen? Hoe gaaf is deze januari-bloghop? 35 bloggers hebben hun krachten met elkaar gebundeld om jullie iedere dag 5 winacties te kunnen bieden. En niet zo maar winacties, wij zelf zouden ze stuk voor stuk wel willen winnen! MariePer mag in deze Bloghop twee pakketjes van Bloomr weggeven.

Bloomr, wat is het, wat doet het?

Bloomr verwijdert alle onzuiverheden van je tanden, zonder het glazuur te beschadigen. Het wordt gemaakt van 100% biologisch geteelde kokosnoten. Dit poeder garandeert je het best mogelijke resultaat, zonder toevoegingen of chemische stoffen. Uiteindelijk resulteert het gebruik in een mooie, stralende, witte lach!

Wat moet je doen om kans te maken?

– Like onze Facebookpagina en deel dit bericht

– Tag onder het facebookbericht iemand wie je ook zo’n gaaf pakketje wilt laten winnen!

– Volg ons op onze Instagram pagina

De winactie loopt tot 14 januari.

Bloomr

 

Bloghop

Wij maken onderdeel uit van een bloghop, dus willen we jullie ook graag attent maken op twee andere winacties. Bij Sweet Nice Things kun je vandaag terecht voor een leuke prijs en morgen hop je gezellig naar Foodie Marjan. Voor mij waren deze blogs nieuw, maar als je van beauty, lifestyle en lekker eten houdt, zit je hier goed! Als je benieuwd bent naar alle winacties die worden georganiseerd deze week, verwijs ik je door naar de Facebookpagina van de bloghop.

Lees ook ons bericht over Beautytips, tips om een paar jaartjes te verzachten! Houdt onze facebookpagina verder in de gaten, binnenkort hebben we weer een andere winactie!

Maar voor nu: heel veel succes!