Sorry, ik beken: ik ben helemaal weg van blazers

Een ‘fashion’ voorkeur bekennen, is voor mij echt niet moeilijk. Ik ben gek op jasjes, blazers, vesten. Eigenlijk op alles waar je andere kledingstukken mee kunt combineren. Leuk om een t-shirt, kolletje of blouse eronder te dragen.

Deze blazer hier op de foto is helaas al wel van de nieuwe collectie en te koop bij Two Stories in Dordrecht. Je ziet tegenwoordig veel blazers die je niet dicht doet en dan ook geen knopen hebben. De nonchalante fit kan ik eigenlijk wel waarderen. Ik houd er wel van.

Met deze look zie je er netjes uit, maar tegelijkertijd ook lekker jong en sportief. Deze boots van Dr. Martens draag ik met zoveel plezier en combineer ze met alles. Het maakt voor mij deze combinatie af!

Houden jullie ook van jasjes of vinden jullie het al snel te veel?

X

Blazers