Hebben jullie al vakantieplannen?

Eindelijk kunnen we aftellen naar de zomervakantie. De schoolvakanties vallen dit jaar laat, maar voor ons gaat het eerder beginnen. Wij hebben onze vakantieplannen al klip en klaar! Hoe staat het bij jullie?

Perle

Nog een week dan mag ik gaan genieten. Niet dit weekend, maar volgend weekend beginnen we met een festival. Het eerste weekend van juli gaan we met zes vriendinnen naar Disney om de verjaardag van één van hun te vieren. Best wel decadent, maar wel heel erg leuk! Vervolgens ga ik twee weken naar mijn ouders in Cambrils. Iedereen die daar ieder jaar terugkomt, is er dan. Daar kijk ik naar uit, dat wordt sowieso een dik feest en heel veel gezelligheid. In augustus mag ik dan eindelijk met mijn vriend twee weken door Italië reizen. We hebben het zelf helemaal uitgestippeld en daar heb ik ook echt heel veel zin in. Na terugkomst gaan de trainingen voor de hockey weer beginnen. Al met al als ik het zo lees, heb ik echt niets te klagen. Ik heb prachtige vakantieplannen in het vooruitzicht.

Marieke

Tja, ik heb natuurlijk helemaal niets te klagen. Ik ben al weer twee keer in Spanje geweest voor een week of drie, dus dat is mooi. Zo ga ik volgende week nog even terug voor een paar dagen. Alles vakantie-klaar maken, de laatste keer geen tijd gehad om te wassen en op te ruimen. Dat gaan we even doen! En vervelend is het niet, want de voorspellingen zijn gewoon 27 – 28 graden. Zomer dus. Dan begin juli ga ik terug voor een langere periode. Heerlijk genieten van een constant, warm klimaat. Fijne en lieve mensen om me heen, echt vol genieten. De rest van de familie vliegt in en gaat weer af en aan. We zien het allemaal wel. Voorlopig hebben we prima vakantieplannen in het vooruitzicht.

Wat zijn jullie plannen voor deze zomer? Mochten jullie ideeën willen op doen, check dan eens “El Paraiso“!

See you there!