Heerlijk nog even een beautybehandeling in de decembermaand!

Oh, tijd voor jezelf, wanneer? Ik leef op dit moment van toets naar toets, van wedstrijd naar wedstrijd en tussendoor breng ik nog tijd door met mijn vrienden en vriendinnen. Enig idee hoe vol mijn agenda zit? Ik ben wel bekend met de schoonheidsspecialiste; mijn moeder sleepte me al zo’n twee jaar geleden mee naar de schoonheidsspecialiste om mijn huid eens in de 4 weken goed te laten reinigen. Maar nu, sorry, een beautybehandeling komt even op de laatste plaats…

Ultiem genieten

Toch heeft mijn moeder me natuurlijk weten te overtuigen en heeft mij o.a. voor mijn goede inzet op school meegenomen naar Eems Beauty and Nails. Sinds kort heeft Amey Wagenaar een beautysalon geopend. Binnenkomen bij Eems Beauty and Nails voelt als thuiskomen. De ontvangstruimte is heel huiselijk ingericht en de kop koffie of thee geeft je direct een heel warm welkom. Even vergeet ik alles, laat ik school vallen en hoef ik nergens over na te denken.

Na een drukke dag op school kwam ik volledig tot rust onder de handen van Amey. Niets is minder waar dat ik een licht snurkje niet kon onderdrukken haha, waarvan ik zelf wakker schrok. Dat zegt alles over de behandeling die ik onderging. Amey stelde me gelukkig gerust met de bevestiging dat ik niet de enige ben die bij een beautybehandeling bij haar in slaap valt. De massage was het beste onderdeel! Het is nu eenmaal zo met een behandeling: eerst pijn lijden, daarna genieten. Overigens moest ik na de behandeling als een speer door naar mijn zaaltraining in het Topsportcentrum in Rotterdam.

Dermalogica

Ik praat met Amey over de producten van Dermalogica. Reiniging is het belangrijkste van de totale gezichtsverzorging. Het liefst 2x om echt al het vuil van je gezicht te verwijderen. De verzorgende crèmes zijn voor iedereen persoonlijk en zij heeft dan ook voor elk type huid de juiste verzorging. Ik gebruik thuis de ‘clear-start’ van Dermalogica, een lijn die op dit moment nog steeds goed bij mijn huid past. Wel gaf Amey me nog een paar monstertjes mee om thuis te proberen, omdat zij denkt dat een aantal producten kunnen vervangen worden door producten uit een andere lijn. Dit omdat mijn huid in de afgelopen tijd erg vooruit is gegaan.

Graag had ik ook mijn nagels willen laten doen, maar daar was geen tijd meer voor. Ik heb genoten en ben ervan overtuigd dat ik dit toch weer vaker moet doen. Overigens komen er mannen en vrouwen van alle leeftijden, dus niemand heeft een excuus om het niet te doen!

Meer informatie over de mogelijkheden bij Eems Beauty and Nails kun je vinden op haar site Beauty and Nails.

Liefs Perle

Beautybehandeling

Complete gezichtsbehandeling

Beautybehandeling

Ontvangst met koffie

Huiselijk sfeer maakt het compleet