Creëer jouw eigen beauty-momentje!

Wat is goed en wat doet het echt met je? Niks is zeker denk ik, maar jezelf goed verzorgen is altijd goed. Ik ben benieuwd wat jullie allemaal doen om jezelf in balans te houden.

Corona, we raken er niet over uitgesproken. Mijn man / onze papa gaat werken. De kinderen zijn online heel druk met hun studie, alles gaat door maar vanaf huis. En ik, ik blijf en ben thuis en doe van alles waar ik eigenlijk in tijden niet de tijd voor heb genomen. Wel merk ik dat ik overal wat meer de tijd voor neem. Niets heeft echt haast, stress is echt overbodig!

Ik ben al iemand die bij het opstaan en slapen gaan zo mijn vaste beauty ritueel heeft, maar ook daar las ik nu extra momentjes voor in. Nu mijn huidtherapie stil staat zal ik toch zelf aan de bak moeten en dat kan met de online bindweefselmassage van Huidtherapie Juno (Katrien) aangevuld met maskers, ampullen en mooie crèmes.

Het zal een grappig gezicht zijn als ik mezelf zit te masseren, hoewel ik zelf vind dat het liggend makkelijker gaat. In principe doe ik het lekker voor de televisie, niemand die er last van heeft, en ik probeer het een twintig minuten vol te houden. Mijn huid is dan lekker rood, dat betekent dat het goed doorbloedt is. Het is dan ook goed om daarna de huid goed te voeden omdat de huid het beter opneemt.

Ik heb voor nu een kuurtje van een week achter de hand met ampullen van Dr. Spiller. Deze “energy”-ampullen geven de huid de benodigde energie om de huid weer te vernieuwen. Ik heb het gevoel dat ik midden in de overgang zit en deze ampul helpt vroegtijdige huidveroudering door externe invloeden tegen te gaan. Dus wie weet, kunnen we het een en ander nog enigszins in controle houden.

En zo ben ik lekker bezig! Wat is jullie beauty geheim?