Hoe gaan jullie gekleed op een dagje “beachlife”?

Oh jongens, of beter dames, wat hebben we het toch getroffen dit jaar met het voorjaar en nu dan de zomer. We hebben, als we daar tijd voor hebben kunnen maken, al echt wat stranddagen kunnen afstrepen. Wat dragen jullie naar het strand op zo’n dagje beachlife?

Beachlook

Op zo’n fantastische mooie dag mag je best even ‘out of the box’ gaan en niet in je spijkerbroek of zoiets naar het strand gaan. Wij vinden het juist leuk om een echte beachlook te creĆ«ren en meestal zijn dit soort kledingstukken ook nog eens extra praktisch op een warme zomerse dag.

Neem nou die gestreepte jurk, ideaal! Je kunt hem zo naar het strand dragen met je bikini eronder. Neem je in je tas of auto een paar extra schoenen mee, kun je zo aanschuiven bij het diner ’s avonds.

Guapabybq

Maar deze tuniekjes zijn ook geweldig. Heerlijk zo over je bikini of badpak (erg in dit jaar) en je kunt zo aanschuiven op een terras voor de lunch. Willen jullie meer inspiratie, kijk dan eens op een van onze favoriete webshop sites: Guapabybq.nl. Begona, de eigenaresse, is zelf een Spaanse en begrijpt als geen ander wat je zoal naar het strand kunt dragen.

Wat dragen jullie zoal op een dag naar het strand?

Lees ook ons blog over de uitverkoop!

Beachlife

Beachlife

Beachlife

Beachlife

Beachlife