Een winkel waar wij samen terecht kunnen: Amé Boutique!

Kort door de bocht: wij worden zo blij van winkelen bij Amé Boutique. Tegelijkertijd ook heel gevaarlijk, we vinden namelijk samen alles leuk. We zouden hier onze gehele garderobe kunnen kopen. Er is niets dat we niet leuk vinden!

Alles begint natuurlijk bij de stijl en de merken die de twee lieve dames, Jeannette en Jaimey, moeder en dochter, verkopen. Ze volgden hun hart en nog steeds en kijk wat het resultaat is. Het is hartverwarmend om hier te komen. Ze laten ons vrij, onze eigen setjes samenstellen en als we er niet uitkomen geven ze van harte advies. Ze kennen de winkel op hun duimpje, dus laten wij ons ook graag adviseren. De indruk is lux, maar tussen jullie en ons, als je goed oplet zijn de prijzen erg gevarieerd. Natuurlijk kun je er duurdere kledingstukken vinden, maar toevallig kocht ik een blouse voor onder de 30 euro. Dat is toch heerlijk!

Het nieuwe seizoen, herfst en winter, biedt dit jaar gelukkig veel kleur. Heel veel kleur: rood, blauw, paars, geel, groen alles kan! Heel veel glimmers: goud en zilver is in veel terug te vinden. Je mag gezien worden en wij houden ervan. Dat saaie zwart en grijs moet eens tot de verleden tijd horen. Ok, een zwarte broek is wel een must-have in je kast, maar dat is dan wel de perfecte kleur om heel veel kleur mee te combineren.

Bont, jassen en tassen, als het maar aaibaar is: Amé Boutique heeft het. Zo’n jas waar je heerlijk in weg kunt kruipen, je neus in het zachte bont kunt drukken: wij vinden ze echt fantastisch!

Maar waar het bij Amé dus duidelijk om gaat: Er is voor jong en ouder! Wij als moeder en dochter komen er heel graag en gaan samen met tassen naar buiten. Nu delen wij graag, dus het is een beetje dubbel, maar wel voordelig! Maar schroom dus niet en laat je adviseren, de dames staan klaar voor je.

En oh ja, niet vergeten de accessoires te bekijken en alle leuke hebbedingen die je kado kunt geven.

See you there!

Amé Boutique

Uitgaan, bij Amé geen probleem!

Amé Boutique

Amé Boutique

Amé Boutique

Amé Boutique