Zien we jullie in Rotterdam tijdens de marathon?

Zo het wordt nu echt aftellen! Ik merk het aan mijn hele lijf! Met een ietwat klein griepje onder de leden ben ik op. Alles wat ik nu doe is veel. Ik ben er gewoon klaar voor! Nu eerst een periode van rust en dan vol voor de marathon gaan!

De meesten onder jullie kunnen het misschien niet begrijpen, maar ik heb er echt zin in. Kom maar op, ik weet het is een klere-eind, maar het brengt ook verbroedering en euforie. En niet te vergeten heel veel gezelligheid. Dus ja, ik hoop dat ik het haal en ik kijk echt uit naar de finish.

Iedere dag komen er nu mails binnen van de NN Marathon Rotterdam. Het is de eerste die ik open. Vol nieuwsgierigheid wat ze nu weer voor informatie brengen. Vanaf nu kunnen jullie de Marathon app downloaden en zodra ik ons nummer weet, laat ik het natuurlijk weten. Dan kunnen de trouwe volgers ons op de voet volgen.

Een race tegen de klok gaat het niet worden. Het gaat ons om het feestje, het meemaken, het beleven en er later over te kunnen vertellen. De zenuwen gaan al wel een beetje opkomen. Vragen zoals “ik hoop dat ik goed kan slapen de nacht ervoor” en “ik zal toch geen blessure krijgen onderweg” zitten natuurlijk in mijn achterhoofd. Ik weet dat ik me goed heb voorbereid. Mijn gezin zegt het ook: “Mam, er is er geen één die zich voorbereid als jij”. Nou dat is natuurlijk niet zo, maar ik heb het wel gedaan. Dat geeft vertrouwen en hoe dan ook “ik ga voor de finish!”

X

Sportkleding is van Rohnisch!