Laat de zon maar komen, we zijn klaar met dat witte smoeltje!

Oh, wat kunnen we toch ongelooflijk wit zien in de winter! Kennen jullie dat? We hebben het idee dat zelfs een beetje make-up niet alle goeds meer kan brengen. Je schrikt van je evenbeeld in de spiegel, vooral als je ergens in een winkel loopt. Getsie, denk je dan… De Glow Spray van Sally Hansen heeft mij vanmorgen even uit de brand geholpen.

Vanavond hebben we een feestje! Een feestje waarvan verwacht wordt dat je wel iets leuks aantrekt. Maar ja, dat is meestal al snel een jurkje, blote schouders en armen of een lage rug. Het is nu eenmaal dat dat soort outfits minder leuk staan als je zo wit bent. Ineens bedacht ik me dat ik nog een tanning spray had liggen en dacht “why not!”.

Aan het werk!

In mijn badkamer heb ik me wel even ge├»nstalleerd. Ik ken dat nog wel van vorige experimenten en het is verstandig om er een doek of laken onder te leggen. Ook is het handig om een zachte washand bij de hand te hebben om na het sprayen direct de “glow” uit te smeren. Zo’n spuitbus spuit nooit overal gelijkmatig en de washand helpt dan strepen te voorkomen. En het allerlaatste dat je wilt, is dat de spray aan de binnenkant van je handen komt. Haha, dat is echt geen gezicht dan!

Resultaat

Ik moet eerlijk zeggen dat ik erg blij ben met het resultaat. Het is niet te bruin, meer off-white zou ik het noemen. Maar vanavond zal er dan net een iets gezelliger stukje been te zien zijn boven mijn glittersokjes;). En mijn kanten blouse met korte mouwen zal vast ook beter staan met mijn getinte huidje.

We kunnen ons dus klaar gaan maken voor een speciaal avondje bij Mama Kelly in Amsterdam. Ik ben zo benieuwd hoe het daar is. Hierover ga ik jullie een andere keer van de op hoogte brengen.

X

Glow Spray

Na 1 x sprayen zie je al resultaat.

Glow Spray

Natuurlijk sprayen beide benen;)

Glow Spray

Het is aan te raden benodigdheden van te voren klaar te leggen.

Glow Spray

Het eindresultaat, mooi toch?

Glow Spray

Het is aan te raden er een kleed of laken onder te leggen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dit blog is gesponsord door Sally Hansen met de Airbrush Legs Spray!