Gelukkig, we weten wat we gaan koken voor het Kerstdiner

Zo, het staat vast en de ingrediƫnten kunnen in huis gehaald worden voor ons Kerstdiner. Ik moet eerlijk bekennen: het is te overzien. Niet te moeilijk, maar wel heel erg lekker! Nieuwsgierig naar wat wij gaan koken op eerste Kerstdag?

Vooraf:

Kreeft en coquilles met Limoenmayonaise: dat klinkt heel chic, maar het is heel eenvoudig te maken. Het recept vinden jullie op Smulweb!

Tussengerecht:

Wildbouillon met geroosterde uiten en gekruide room: Dit gerecht is ook te overzien. De bouillon heeft even wat tijd nodig, maar de rest doe je in slechts 20 minuten! Nieuwsgierig, stuur ons een mailtje!

Hoofdgerecht:

Reerug met Veenbessaus: Hoe lekker klinkt dat. Ook hiervan is het recept terug te vinden op Smulweb.

Dessert:

Camembert uit de oven. Dit gerecht hebben we uit de Allerhande gehaald en is dus vast ook op Internet te vinden. Ze denken 20 minuten bereidingstijd en je hebt dan kaas en zoet samen. Dus geen aparte kaasplank deze keer!

Hoe vinden jullie ons Kerstdiner?

X