“Sokken maken de man”

Mannen; wisten jullie dat de kleur van je sokken bepalend zijn? Dit is dus ook de reden waarom vrouwen naar je sokken kijken, zo komen zij meer te weten over jou, wat vind jij belangrijk. Maar met welke kleur of print benadruk jij nu je beste eigenschappen?

Vraag het ons! De outfit kan nog zo perfect zijn, als de sokken niet goed zijn en dat is voor iedereen anders, knap je er toch een beetje op af! Mannen hoeven zich ook niet meer te verbergen achter veilig grijs, blauw of zwart, want er zijn tegenwoordig zoveel gave prints en kleurtjes te koop. Maar ja, wat doe je als je tussen de bomen het bos niet meer ziet.

Veilig Zwart

Zwarte sokken worden gedragen door een echte gentleman. Zwart staat voor autoriteit, macht en mysterie. Waarom gentlemen voor zwarte sokken kiezen? Zwart wordt als stijlvol en tijdloos beschouwd. Donkerblauw mag ook hoor! Maar het is wel redelijk saai. Persoonlijk vinden wij zwart of donkerblauw prima, maar met name onder een smoking!

Wit

Wit mag dan symbool staan voor onschuld en zuiverheid; de witte versie is niet erg aantrekkelijk. Kort door de bocht vinden wij wit een absolute ‘no-go’. Witte sokken kunnen bij ons alleen als er getennist wordt, daarna moeten ze echt uit. En witte sokken in open sandalen zijn helemaal vreselijk. Sandalen überhaupt voor een man, brrr.

Maar dan, gekleurde sokken!

Gekleurde modellen vertellen heel veel over een man. Tot hoe ver durft hij te gaan, heeft hij lef om veel kleuren te dragen, gewaagde figuurtjes, ballen, stippen whatever! Maar kijk eens naar de collectie van “sock my feet“! Deze gaan nog verder met de meest super gewaagde prints en ga je uit eten, dan vraagt het zeker om Champagne!

Wij zijn benieuwd wat jullie smaak is hierin?

Sokken

Sokken