Soul Secrets brengt direct bepaalde vragen in je boven!

We besteden weinig tijd aan “mannendingen”, maar daar komt met onze medeblogger “Juan” wel verandering in. Zo liepen wij tegen deze heerlijke badproducten aan. Onze mannen hebben zo hun vaste ritueel, maar hoe leuk is het om ze ook eens te verwennen en ineens iets anders te hebben staan in de badkamer?

Ik heb ze geroken deze twee geuren en eerlijk, ik denk dat ik de hele avond tegen manlief aankruip. Dat is misschien wat het geheim is van “Soul Secrets“. Oeps, nu heb ik het misschien verklapt! En te koop bij Kruidvat dus de prijzen zijn ook zeer aangenaam!

Er zijn twee lijnen in het Soul Secrets assortiment:‘Elements of the Orient’ en ‘Force of Iceland’. Deze bestaan allebei uit een 2-in-1 douche & shampoo en een 2-in-1 douche- & scheerschuim. Creëer met deze mannenproducten een heerlijk wellness moment in je eigen badkamer.

De ‘Elements of the Orient’ variant is geïnspireerd op het oosterse ‘Rasul’-badritueel dat de vier elementen water, vuur, aarde en lucht verenigt tot een bijzondere ervaring voor lichaam en geest. De producten bevatten extract van de cactusvijg en papyrus die een kalmerend effect hebben op de huid en daarnaast ook de zintuigen harmoniseert. De warme geur zorgt voor een ontspannen gevoel na het douchen.

De ‘Force of Iceland’ lijn is geïnspireerd op het traditionele ritueel van de sauna en combineert extracten van eucalyptus en berkenbladeren. Deze ingrediënten koelen en verfrissen de huid op een comfortabele wijze en geven de huid een stimulerend gevoel. De verfrissende geur zorgt voor een energiek gevoel na het douchen.

Allebei de 2-in-1 douche & shampoo reinigen de huid en het haar op milde wijze. De 2-in-1 douche- & scheerschuim van beide lijnen zorgen voor een ultiem was- en scheerresultaat.