Gebruiken jullie mannen enige vorm van huidverzorging?

De huidverzorgingsproducten voor mannen van ANNEMARIE BÖRLIND bieden langdurige zorg en bescherming. Ze zijn ontworpen om in de behoeften van de mannen te voorzien en combineren innovatief onderzoek met het beste uit het Zwarte Woud. Om de huid eenenergieboostte geven bevatten de productenhet innovatieve Energy-complex dat bestaat uitbotanische taurine en actieve ingrediënten van organisch jeneverbesextract, gin en organische cafeïne. Zij verdrijven de tekenen van vermoeidheid met als resultaateen frisse en gerevitaliseerde huid. Het ingrediënt ‘gin’ is afkomstig uit een lokale brouwerij in het Zwarte Woud en wordt verrijktmet een organisch jeneverbesextract, dat speciaal voor Annemarie Börlind wordt geproduceerd.

De producten

2 IN 1 CLEANSER FACE & BODY

Energieboost –verfrissend –reinigendDecomplete energieboost! Deze 2-in-reinigermet het innovatieve Energy complex gemaakt vanbotanische taurine en actieve ingrediënten vanorganisch jeneverbesextract, gin en organischecafeïne verdrijft alle tekenen van vermoeidheid.

AFTER SHAVE GELE

nergieboost –verfrissend –kalmerendVol methydratatie en extra frisheid: de aftershavegel met het innovatieve Energy complex vanbotanische taurine en actieve bestanddelen uitorganisch jeneverbesextract, gin en organischecafeïne maakt de verzorgingvan de gestreste huiddoor het scheren tot een kalmerende ervaring vanfrisheid