AB Lifestyle grote hit voor mannen, vrouwen en kinderen

De eerste lentedagen zijn een feit. De truien kunnen plaatsmaken voor t-shirts. Laten ze daar bij AB Lifestyle nou voldoende verschillende modellen van hebben. Als je van een stoere, sportieve look houdt zit je bij dit merk goed. Bijkomend voordeel is dat de collectie voortdurend veranderd. Maandelijks brengt AB Lifestyle nieuwe items op de markt. Dat betekent dat jij er dus altijd via de laatste mode bij loopt.

De kleding is niet alleen hip, maar ook van hoogstaande kwaliteit. Uiteraard herken je de producten aan het in meer of mindere mate aanwezige AB logo. Deze items mogen het komende voorjaar niet in jouw kast ontbreken.

T-Shirts

Na het succes van de vorige drie versies van het AB Lifestyle Essential T-Shirts is dit geheel nieuwe model uitgebracht. Het heeft een elastische logo band op de mouwen en is slimfit. Uiteraard ontbreekt het AB logo op de borst niet.
Summer Jackets
In de overgang naar lenteweer is een bodywarmer of jack vaak lekker om te dragen. Zomerjacks zijn vaak licht en gemaakt om mee naar buiten te gaan in warmere- en overgangsperiodes.

Sneakers

De sneakers van AB Lifestyle zijn gemaakt van een speciaal ontwikkeld stuk hoogwaardig leer. De schoen is geheel met de hand gemaakt wat zorgt voor een hoogwaardige afwerking. De schoen is voorzien van een gun metal AB logo.

Ongekend populair

Veel sporters, DJ’s, artiesten en influencers zijn al gespot in AB Lifestyle. Ook op social media is het merk een hype met ruim 300.000 volgers op Instagram.  De kleding is verkrijgbaar bij 170 verkooppunten en is te koop via de webshop. In verband met Corona perikelen geeft AB Lifestyle 20% korting op alle online verkopen.