De wasmachine staat bij ons nooit stil dankzij onze sportende kids!

Als je net denkt dat je de wasmanden leeg hebt, hebben onze sportende kids ze al weer gevuld. En ik geef toe dat a) ik geen hekel heb aan wassen en b) ik het heerlijk vind dat alles weer snel en schoon in de kast ligt. Zo zijn onze mannen niets anders gewend, het is bijna vreemd voor ze als ze er naast grijpen. Maar het gaat natuurlijk niet alleen om de kleding, wat denken jullie van handdoeken en met name ook ‘underwear‘?

Wassen is sowieso een vak apart, je moet het echt een beetje met beleid doen. Klachten komen er over gekrompen sokken, t-shirts en schuine naden. Ook ondergoed moet je met een liefde behandelen. Bovendien wil het oog ook wat en wil je toch dat alles mooi blijft.

Qua ondergoed ben ik voor de mannen aardig op pad geweest, omdat bij veel boxers de naden aan de onderkant kapot gaan. Ik werd er gek van, hoe duur ik ze ook kocht, steeds weer hetzelfde probleem. Herkennen jullie dat?

Uiteindelijk zijn we overgestapt op Bolas Underwear! Hun nieuwe collectie heeft een nieuw thema en dat is deze keer het thema Sport. Frisse kleuren en sportieve lijnen komen sterk naar voren in deze collectie. De twaalf nieuwe designs passen daarom ook perfect binnen het speelveld van Bolas. Hoe toepasselijk en ik moet meegeven dat wij ze echt prachtig vinden. En het belangrijkste: Ze blijven heel!

Inmiddels bestaat Bolas bijna drie jaar en is het één van de sterspelers in de branche. Het merk blinkt uit in kwaliteit en comfort. Denk hierbij aan het dubbel gevoerde kruisstuk (tegen de welbekende gaatjes), een ultrazachte waistband en iconische belijning zodat het hele zaakje altijd goed zit! Ook lekker tijdens het sporten. Basiskleuren blijven altijd in de collectie, zoals  de kleuren zwart, blauw, groen en grijs. Naast de webshop is Bolas inmiddels verkrijgbaar bij meer dan 100 verkooppunten in Nederland.

Lees ook ons blog over Stylingproducten voor mannen!

Dit blog is gesponsord door Bolas!

Sportende kids Sportende kids