“Restaurant aan Huis” biedt ons de oplossing

Bijna is het zover dat Perle de 18-jarige leeftijd bereikt: 18 jaar!!! Zoals iedere moeder zal zeggen: ‘time flies’, tjonge ik weet nog dat ze geboren werd…. En dat laatste is natuurlijk waar, maar de tijd terug draaien dat gaat niet. Dus gaan we ons er nu over buigen hoe we deze 18-jarige in het zonnetje gaan zetten? Hebben jullie tips voor ons? Wordt het thuis, een restaurant, een kroegje of op vakantie?

Herinneringen maken

Wat wij als volwassenen erg gezellig vinden, is heerlijk eten en borrelen met een goed en gezellig gezelschap. Dierbare avonden kweken, intieme verhalen delen en lachen tot je erbij neer valt: dat zijn herinneringen voor het leven. Gelukkig zie je steeds meer dat de jeugd dit ook oppakt, denk maar aan de “twenty-one” diners. Ik vind dat echt een heel leuk concept. Maar wacht eens dat kan natuurlijk altijd of je nu 16, 18, 21, 40, 50 of 80 wordt? Restaurant aan Huis zou je het kunnen noemen.

Restaurant aan Huis

Restaurant aan Huis is een bestaand concept en de eigenaresse Esther van Leeuwe, Krimpen aan de IJssel, doet dit met al haar passie. Ook wel de Thuiskok genoemd, heeft van haar passie haar beroep gemaakt. En hoe handig om zo iemand bij je thuis te laten komen. Zij neemt alle organisatie uit handen: zorgt voor een gedekte tafel, een verrukkelijk menu, doet de afwas en ruimt alles weer op. Ik kan alleen maar vragen: “Wanneer komt ze bij mij?”

Groot voordeel

Het grootste voordeel vind ik dat je zelf als jarige of als gastdame gewoon de hele avond kunt meemaken zonder dat je weer de keuken in moet om het een en ander te regelen. En hoe relaxed is het dat je gewoon thuis kunt blijven, lekker in je eigen omgeving? Geen gedoe met auto’s of vervoer en als je naar bed gaat, is alles al opgeruimd! Ik vind het een fantastisch idee. Restaurant aan Huis is een concept dat bij iedere leeftijd past en je kunt in overleg met Esther een menu naar eigen smaak opstellen.

Ik geloof dat ik eruit ben, maandag is toch al zo’n ongezellige dag en op deze manier maak je er toch iets heel speciaals van.

Willen jullie hier ook meer over weten, kijk dan eens op haar site “Restaurant aan Huis“.

Lees ook onze blog over Kookboeken, een magnetische aantrekkingskracht!

X

Restaurant

Restaurant

Restaurant

Esther aan het werk!

Restaurant

Esther van Leeuwe, foto Oscar van der Wijk

Restaurant

Restaurant

1 van de heerlijke gerechten

Restaurant

Restaurant