Warm interieur en ijzersterke gerechten bij the Iron Lady

Bij binnenkomst voel je het direct: “hier is het gezellig en lekker”! De warme kleuren van het interieur geven een huiselijke, comfortabele indruk en de steak met bijgerechten voldeden compleet aan mijn verwachting. Overigens zag de vega-burger er ook erg lekker uit, ja er is ook hier gedacht aan vega-gasten. Maar voor mij is het vooral het totaal concept dat  “ik kom terug” oproept.

Bij the Iron Lady op de Pannenkoekstraat in Rotterdam draait alles om de Flat Iron Steak: in Nederland onbekend, maar in de UK en de VS gezien als het lekkerste stuk rund dat er is. De bedenkers van The Iron Lady hebben één missie: de beste steak van Rotterdam serveren, voor iedereen betaalbaar en zonder fratsen. “Dankzij onze minimalistische kaart kunnen we een uitzonderlijke kwaliteit voor een zeer sympathieke prijs bieden,” aldus de bedenkers.

Naast de signature dish – de Flat Iron Steak – kunnen gasten bij The Iron Lady ook terecht voor een malse Bavette en hele goede (vega)burgers. Daarbij kan er gekozen worden uit een keur aan verrassende bijgerechten die gedeeld kunnen worden. Met als afsluiting een ongeëvenaard dessert waar men een blokje voor omloopt. Natuurlijk kunnen de gasten hier ook genieten van cocktails, craft biertjes en soepele wijnen. Voor de lunch serveert The Iron Lady onder andere een écht broodje steak, zoals nergens anders in Rotterdam.

Ode aan de vrouw
The Iron Lady is een ode aan sterke, onafhankelijke vrouwen. De inspiratiebron voor het nieuwe restaurant is Margaret Thatcher, ook bekend als the Iron Lady. De sfeer bij The Iron Lady is intiem, met warme tinten, zachte stoffen en ronde vormen. Tegelijkertijd stoer, eenvoudig en krachtig. Een kruising tussen een jaren ’20 whisky bar en een Engelse pub. Bij The Iron Lady geen vleeshaken, rijpkasten en zwarte letters of koeien aan de muur. Comfort food eet je in een comfortabele en gezellige atmosfeer.

The Iron Lady is iedere dag van de week geopend voor lunch en diner. Op vrijdag en zaterdag kun je er tot laat eten: de keuken is tot middernacht open.

‘If you want anything said, ask a man. If you want anything done, ask a woman’.– Margaret Thatcher

Overige informatie over The Iron Lady

Adres : Pannekoekstraat 22a, 3011 LG Rotterdam
Instagram : https://www.instagram.com/ironladysteak/

The Iron Lady The Iron Lady The Iron Lady