Nog meer inspiratie voor een staycation in Dordrecht!

Het blijkt wel dat ik echt nog veel te weinig weet over Dordrecht. Zo kwam ik al googelend deze hotspot tegen, die ik zeker eens ga bezoeken als ik terug ben van vakantie! Bluebirds in the Backyard zit hartje centrum en het is eigenlijk te gek dat ik er nooit een bezoekje heb gebracht!

Het heeft eigenlijk alles! Vintage goodies, bohemian stuff en een heerlijk singer-songwriter geluid. Dit alles vind je terug op deze bijzondere plek, maar het is ook echt het gevoel dat je erbij moet krijgen. Eigenaresse Claire Schuyff brengt in Bluebirds al haar passies samen, van muziek tot vintage, van hergebruik tot design en van fotografie tot styling.

De vintage, handmade en fairtrade artikelen zijn gemaakt door voornamelijk lokale ondernemers. De kracht van Bluebirds ligt in de bekende bohemian summer styling en de eenheid van de diverse ondernemers op de bijna 500m2. Je wordt ongelooflijk vrolijk als je hier rondloopt en krijgt een beetje een ibizavibe. Of voor wie dat niet begrijpt, het zomerse vrije gevoel in je hoofd of dat alles mogelijk is!

In het midden van de winkel is een Coffee Café waar je ontspannen een koffie kunt drinken met een huisgemaakte taart of een lunch. Er is hier ook ruimte om te flexwerken, te songwriten en te vergaderen en er is gratis wifi toegang voor de bezoekers. Regelmatig worden er workshops gehouden in het café. Dus heerlijk laptopje mee en samen of alleen lekker werken in een super relaxte omgeving. Voor mij the place to be!

Gaan we jullie hier zien?

Tip via “to do in Dordt