Ook in de winter genieten bij Fontein op grote hoogte!

Deze zomer opende Fontein Rooftop haar deuren: een pop-up restaurant met een adembenemend uitzicht over Rotterdam. Nog geen bezoekje kunnen brengen aan de hotspot in hartje Maasstad óf wil je nog eens proeven van het menu dat wekelijks wisselt? Goed nieuws: de Rooftop blijft! Na het succes van de afgelopen zomer wordt het pop-up restaurant een blijvend concept. Bij Fontein Rooftop geniet je binnen – overdekt en warm – van een heerlijk vijfgangendiner van chef Ronald Koolmees.

Blijvend concept
Tien verdiepingen de lucht in en je bent er: Fontein Rooftop. Op het dak van het voormalig Shell-gebouw aan het Hofplein heb je een prachtig uitzicht over de Rotterdamse skyline. Na een succesvolle zomer verandert de pop-up in een blijvend restaurant. Ook wanneer Rotterdam zich in winterse sferen hult, kun je binnen overdekt én warm genieten van een heerlijk vijfgangenverrassingsmenu van chef Ronald Koolmees.

Saamhorigheid
Geef bij je reservering aan of je zin hebt in een combinatiemenu van vis en vlees of dat je liever vegetarisch eet en laat je verrassen door de wekelijks wisselende gerechten. Vanaf 18.00 uur word je vanaf de begane grond naar het Rooftop restaurant begeleidt, waar je kunt starten met een feestelijke bubbel of gin-tonic. Omdat alle gasten op hetzelfde moment aan tafel gaan en de gangen steeds tegelijk worden uitgeserveerd, eet je toch een beetje ‘samen’ in deze bijzondere tijd. Tussen de gangen door kun je genieten van de zonsondergang op het dakterras. Onstuimig herfstweer of een winterse bui? Blijf lekker binnen. Aan welke tafel je ook aanschuift, vanuit het overdekte rooftop restaurant is een magisch uitzicht over de in lichtjes gehulde Maasstad gegarandeerd.

Reserveren
De Rooftop is alleen toegankelijk voor het vijfgangendiner en kan ter plaatse worden uitgebreid met een bijpassend wijnarrangement. Uiteraard houdt de chef rekening met eventuele allergieën. Je kunt al je wensen doorgeven bij je (verplichte) reservering via fonteinrotterdam.nl/rooftop.

Meer informatie over Fontein
Adres: Hofplein 19, 3032 AC Rotterdam
Telefoon Fontein Rooftop: 06 – 57293781
Openingstijden Rooftop: wo – za inloop van 18.00 – 18.30, start diner 18.45
vast vijfgangenmenu: €47,50 (reserveren verplicht)
Website: https://www.fonteinrotterdam.nl/
Facebook: https://www.facebook.com/fontein.rotterdam/
Instagram: https://www.instagram.com/fontein.rotterdam/